Wanneer komt ‘The Calling’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Een van de populairste series op SkyShowtime is op dit moment The Calling. Het complete eerste seizoen is nu te streamen en veel mensen zijn benieuwd naar een vervolg. Komen er nog nieuwe afleveringen? En wanneer komt The Calling seizoen 2 op SkyShowtime? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe hebben.

Komt er een ‘The Calling’ seizoen 2?

Op dit moment heeft Peacock, de originele streamingdienst achter The Calling, nog niet bekendgemaakt of er een tweede seizoen gaat volgen. De serie is nog niet verlengd, maar ook nog niet gecanceld. Hierdoor is de kans op een tweede seizoen zeker aanwezig. Het eerste seizoen viel bovendien behoorlijk goed in de smaak bij zowel kijkers als critici, wat de kans op een verlenging ook groter maakt.

Uiteraard houden wij deze pagina bij en passen we hem direct aan als er officieel nieuws over een tweede seizoen naar buiten komt.

The Calling | Official Trailer | Peacock Original

Wanneer komt ‘The Calling’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Het is nog niet bekend óf en wanneer we naar het tweede seizoen van The Calling kunnen kijken. We houden je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen, dus je hoort het direct van ons als de streamingdienst ons meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘The Calling’ over?

Een New Yorkse rechercheur op een spirituele missie voor gerechtigheid vertrouwt op zijn eigen geloof in de menselijkheid wanneer een ogenschijnlijk standaardonderzoek plots op z’n kop staat.

TitelThe Calling
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama
IMDb7,1 uit 2.300 stemmen
MakersDavid E. Kelley
CastJuliana Canfield, Michael Mosley

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie The Calling online kijken?

    The Calling is een Original van Peackock en daarom in Nederland te zien op SkyShowtime. We verwachten de serie niet op andere videodiensten als Netflix, HBO Max of Amazon Prime Video te kunnen zien.

  • Wanneer komt seizoen 2 van The Calling op SkyShowtime?

    Op dit moment is het nog niet bekend of en wanneer het tweede seizoen van The Calling op SkyShowtime te zien is. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.