Wanneer komt seizoen 3 van ‘Bridgerton’ op Netflix?

Na een zinderend startseizoen eind 2020 en een langverwacht tweede deel in maart 2022 zijn liefhebbers van de Netflix-serie Bridgerton nu reikhalzend aan het uitkijken naar de komst seizoen 3. Goed nieuws: de productie van deze afleveringen is al officieel bevestigd. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Bridgerton seizoen 3 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Bridgerton seizoen 3 op Netflix Nederland?

Allereerst is het goed om te weten dat al vóór de lancering van deel 2 werd bevestigd dat er een derde en vierde seizoen van Bridgerton zal worden gemaakt door Netflix. Doorgaans moeten we een paar weken of maanden na een seizoen wachten op nieuws voor verlenging, maar deze serie is zo populair dat Netflix besloot om een vroege verlenging direct naar buiten te brengen.

Natuurlijk wil je dan ook graag weten wanneer je de komst van de nieuwe afleveringen kunt verwachten. Tussen de première van S1 (december 2020) en S2 (maart 2022) zal iets meer dan een jaar. Dit is een gebruikelijke wachttijd voor een dramaserie die steeds 8 afleveringen per seizoen heeft. De kans is dus groot dat we in de lente of zomer van 2023 van nieuwe episodes van Bridgerton kunnen genieten, maar dit is nog niet officieel bevestigd. We laten het als eerste via je mail weten zodra hier meer over bekend is.

Waar gaat het verhaal van Bridgerton over?

Bridgerton is een romantische en scherpzinnige serie van de makers van Scandal, Grey’s Anatomy en Private Practice en zit vol schandalen over onverwoestbare vriendschappen, familiebanden en onmogelijke liefde.

TitelBridgerton
SoortSerie
Jaar2020
Duur4 seizoenen
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,3 uit 102.000 stemmen
MakersChris Van Dusen
CastRegé-Jean Page, Phoebe Dynevor, Adjoa Andoh, Julie Andrews, Jonathan Bailey
KijkenBekijk direct op Netflix

→ Vergelijkbare series met Bridgerton vind je hier 🍿

Komt er een Bridgerton seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Eerder in dit artikel lieten we al weten dat er inderdaad al een vierde seizoen van Bridgerton bevestigd is. Op de website van social media kanalen van Streamwijzer vind je alles wat we weten over de afleveringen wanneer hier nieuws over naar buiten gebracht wordt.

Welke teaser of trailer is er van Bridgerton seizoen 3?

Hieronder bekijk je alvast de trailer van seizoen 2, maar de eerste beelden van S3 zijn vooralsnog niet naar buiten gebracht door Netflix.


Veelgestelde vragen

  1. Waar kun je de serie Bridgerton online kijken?

    Bridgerton is een Original serie van Netflix en is daarom exclusief op deze streamingdienst te bekijken. De serie is dan ook niet te zien op Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt seizoen 3 van Bridgerton op Netflix in Nederland?

    Naar verwachting zal seizoen 3 van Bridgerton in de lente/zomer van 2023 op Netflix verschijnen, maar dit is nog niet officieel bevestigd. We laten het als eerste via je mail weten zodra hier meer over bekend is.


Synopsis: Netflix