Wanneer komt ‘Bridgerton’ seizoen 3 op Netflix?

Na een zinderend startseizoen eind 2020 en een langverwacht tweede deel in maart 2022 zijn liefhebbers van de Netflix-serie Bridgerton nu reikhalzend aan het uitkijken naar de komst seizoen 3. Goed nieuws: Netflix heeft eindelijk bevestigd wanneer de serie terugkeert. Maar wanneer is Bridgerton seizoen 3 precies te zien?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘Bridgerton’ is op déze datum terug op Netflix Nederland

Al vóór de lancering van deel 2 werd bevestigd dat er een derde en vierde seizoen van Bridgerton naar Netflix komen. Maar op dat derde deel wachten we nu al een tijdje. Gelukkig heeft de streaminggigant vandaag eindelijk laten weten wanneer we ernaar kunnen kijken.

Goed om te weten: Bridgerton seizoen 3 is opgedeeld in twee delen van vier afleveringen per stuk. De eerste vier verschijnen op 16 mei 2024, waarna je tot 13 juni 2024 moet wachten voor de seizoensfinale. Dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringDeelWeekdagDatum
1Deel 1Donderdag16 mei 2024
2Deel 1Donderdag16 mei 2024
3Deel 1Donderdag16 mei 2024
4Deel 1Donderdag16 mei 2024
5Deel 2Donderdag13 juni 2024
6Deel 2Donderdag13 juni 2024
7Deel 2Donderdag13 juni 2024
8Deel 2Donderdag13 juni 2024

Waar gaat het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ over?

In het derde seizoen staan Penelope Featherington en Colin Bridgerton centraal. Na zijn kleinerende woorden in het vorige seizoen, besluit Penelope haar verliefdheid aan de wilgen te hangen. Ze gaat op zoek naar een man, het liefst eentje die haar toestaat haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten.

Ondertussen doet Colin er alles aan om Penelope terug te winnen. Hoe kan hij haar nou beter helpen dan haar de leer van de zelfverzekerdheid bij te brengen, zodat ze een echtgenoot kan vinden? Maar tijdens dat hele proces, begint Colin zich steeds meer af te vragen of zijn gevoelens wel vriendschappelijk zijn…

Komt er een ‘Bridgerton’ seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Eerder in dit artikel lieten we al weten dat er inderdaad al een vierde seizoen van Bridgerton bevestigd is. Op de website van social media kanalen van Streamwijzer vind je alles wat we weten over de afleveringen wanneer hier nieuws over naar buiten gebracht wordt.

Meer informatie over de serie

Bridgerton is een romantische en scherpzinnige serie van de makers van Scandal, Grey’s Anatomy en Private Practice en zit vol schandalen over onverwoestbare vriendschappen, familiebanden en onmogelijke liefde.

TitelBridgerton
SoortSerie
Jaar2020
Duur4 seizoenen
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,3 uit 102.000 stemmen
MakersChris Van Dusen
CastRegé-Jean Page, Phoebe Dynevor, Adjoa Andoh, Julie Andrews, Jonathan Bailey

Synopsis: Netflix