Wanneer komt seizoen 2 van ‘The Book of Boba Fett’ op Disney+?

Na het grote succes van The Mandalorian werden liefhebbers van de Star Wars-reeks verwend met meer moois. In de laatste dagen van 2021 ging namelijk The Book of Boba Fett in première. Benieuwd of we meer afleveringen van deze hitserie kunnen verwachten? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt The Book of Boba Fett seizoen 2 op Disney+? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van eventuele nieuwe afleveringen.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Wanneer komt The Book of Boba Fett seizoen 2 op Disney+ in Nederland?

Eind 2021 verscheen het eerste seizoen van The Book of Boba Fett op Disney+. De eerste reacties waren gelijk enthousiast, dus in een korte recensie lieten wij ook meteen weten wat we van de release vinden. We waren enthousiast, dus hopen net als meer Star Wars-fans dat de serie wordt verlengd met een tweede seizoen.

De keuze voor verlenging of cancellen laat meestal een paar maanden op zich wachten na de slotaflevering, omdat het gebaseerd is op een afweging van productiekosten en kijkcijfers. Momenteel is er nog geen beslissing gevallen bij The Walt Disney Company, maar we houden je als eerste op de hoogte via je mail zodra we weten of en wanneer er een tweede seizoen zal volgen.

Waar gaat het verhaal van The Book of Boba Fett over?

The Book of Boba Fett gaat over de tocht van de legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand door de onderwereld van de “Galaxy Far, Far Away”. Samen keren ze terug naar de zandvlaktes van Tatooine om hun claim te leggen op het gebied, dat ooit werd geregeerd door Jabba the Hutt en zijn criminele bende.

TitelThe Book of Boba Fett
Jaar2021
SoortSerie
TaalEngels
Duur1 seizoen van 7 afleveringen
GenreActie, Avontuur, Sci-Fi
IMDb7,6 uit 73.000 stemmen
MakerJon Favreau
CastTemuera Morrison, Ming-Na Wen

Waar kun je The Book of Boba Fett online kijken in Nederland?

Mocht je je afvragen of je ook via Netflix, Videoland, Amazon Prime Video of een andere streamingdienst van de afleveringen van The Book of Boba Fett kunt genieten, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. The Walt Disney Company heeft deze serie geproduceerd en er een hoop geld in gestoken, dus ze kiezen ervoor om de afleveringen alleen op hun eigen videodienst uit te zenden. In Nederland kun je momenteel dus exclusief via het eigen video on demand-platform Disney+ kijken.

Komt er een The Book of Boba Fett seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien de komst van S2 nog niet bevestigd is, weten we ook nog niets over een eventueel derde seizoen. We houden je op de hoogte via de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van het tweede seizoen van de serie?

Hieronder bekijk je direct de officiële trailer van het eerste deel van TBOBF. Beelden van een eventueel S2 zijn er op het moment van schrijven nog niet.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Disney