Wanneer komt ‘Boerderij van Dorst’ seizoen 5 op tv?

Raven van Dorst opende de deuren van diens boerderij in het vierde seizoen van Boerderij van Dorst voor onder meer Theo Maassen, Bram Krikke en S10 en dit leverde weer mooie gesprekken op. Maar nu het seizoen afgelopen is, is het tijd voor de welbekende vraag: is dit het definitieve einde of komt er nog meer? Oftewel: komt er een Boerderij van Dorst seizoen 5? En wanneer? In dit artikel beantwoorden we deze vragen en delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Boerderij van Dorst’ seizoen 5?

Goed nieuws! Raven van Dorst kondigt in de laatste aflevering van het vierde seizoen aan dat de serie nog niet afgelopen is. “In het najaar komen we weer terug met nieuwe gasten die me gaan helpen op de boerderij. Tot dan!” laat hen weten. Er staat dus nog een seizoen op het programma.

"Jezus, wat is natuur toch geil!" | Boerderij van Dorst - vlogs | NPO 3 TV

Wanneer komt seizoen 5 van ‘Boerderij van Dorst’ op tv?

Wanneer het vijfde seizoen precies zal verschijnen, is op dit moment nog niet bekend. Wat we wel weten is dat vorig jaar het tweede en derde seizoen in mei en in oktober verschenen. Zou deze lijn gevolgd worden, dan kunnen we het vijfde seizoen in oktober 2023 verwachten. Het vierde seizoen verscheen immers in mei 2023.

Dit is op dit moment echter nog niet officieel bevestigd. Raven geeft enkel aan dat het in het najaar zover is. We laten het uiteraard direct via je mail weten zodra we meer informatie over de datum krijgen.

Bekijk alle beschikbare seizoenen van Boerderij van Dorst nu bij NLZIET 🚜

Waar gaat het verhaal van ‘Boerderij van Dorst’ over?

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelf voedsel verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan. Raven ontvangt twee BN’ers op de boerderij. Terwijl zij de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf.

TitelBoerderij van Dorst
SoortSerie
Jaar2021–
Duur5 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorRaven van Dorst

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Boerderij van Dorst’ online kijken?

    Alle seizoenen van Boerderij van Dorst zijn op dit moment via NLZIET terug te kijken. De serie wordt door de NPO uitgezonden en maakt daarom onderdeel uit van het aanbod van de streamingdienst.

  • Wanneer komt seizoen 5 van ‘Boerderij van Dorst’ op tv?

    Op dit moment is het nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen van Boerderij van Dorst op tv verschijnt, maar we weten wel al dat dit er zeker gaat komen. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.