Wanneer komt ‘Boerderij van Dorst’ seizoen 5 op tv?

Raven van Dorst opende de deuren van diens boerderij in het vierde seizoen van Boerderij van Dorst voor onder meer Theo Maassen, Bram Krikke en S10 en dit leverde weer mooie gesprekken op. Maar nu het seizoen afgelopen is, is het tijd voor de welbekende vraag: is dit het definitieve einde of komt er nog meer? Oftewel: komt er een Boerderij van Dorst seizoen 5? En wanneer? In dit artikel beantwoorden we deze vragen en delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Alles over ‘Boerderij van Dorst’ seizoen 5

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Boerderij van Dorst seizoen 5?
📅 Wanneer begint seizoen 5?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Boerderij van Dorst’ seizoen 5?

Goed nieuws! Raven van Dorst kondigt in de laatste aflevering van het vierde seizoen aan dat de serie nog niet afgelopen is. “In het najaar komen we weer terug met nieuwe gasten die me gaan helpen op de boerderij. Tot dan!” laat hen weten. Er staat dus nog een seizoen op het programma.

Inmiddels weten we ook welke bekende gezichten naar de boerderij van Raven zullen vertrekken. We zetten de gasten hieronder voor je op een rij:

  • Zangeres Roxeanne Hazes
  • Zangeres Numidia (pas nog te zien in Beste Zangers)
  • Petri uit B&B Vol Liefde
  • YouTuber Nikkie de Jager
  • Presentator Arie Boomsma
  • Bioloog Midas Dekkers
  • Presentator Robert ten Brink
  • Cabaretier Richard Groenendijk

Wanneer begint seizoen 5 van ‘Boerderij van Dorst’?

Wanneer het vijfde seizoen van Boerderij van Dorst zal verschijnen, is ook al bekend. Op 28 november is de allereerste aflevering, waarna je op wekelijkse episodes kunt rekenen. Alleen op 5 december zal er geen aflevering zijn. Of de laatste aflevering op 26 december, dus Tweede Kerstdag is, is nu nog niet duidelijk. Mocht dat wel zo zijn, dan ziet het uitzendschema er als volgt uit:

AfleveringWeekdagDatumDuo
1Dinsdag28 november 2023Roxeanne Hazes & Nikkie de Jager
2Dinsdag12 december 2023Robert ten Brink & Petri
3Dinsdag19 december 2023Arie Boomsma & Midas Dekkers
4Dinsdag26 december 2023Numidia & Richard Groenendijk

Waar gaat het verhaal van ‘Boerderij van Dorst’ over?

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelf voedsel verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan. Raven ontvangt twee BN’ers op de boerderij. Terwijl zij de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf.

Bekijk alle beschikbare seizoenen van Boerderij van Dorst nu bij NLZIET 🚜

TitelBoerderij van Dorst
SoortSerie
Jaar2021–
Duur5 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorRaven van Dorst

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.