Wanneer komt ‘Black Mirror’ seizoen 7 op Netflix?

Een van de beste series van deze tijd is toch wel Black Mirror. De anthologieserie vertelt iedere aflevering een ander verhaal en neemt ons mee in de mindere kanten van de technologie. In juni arriveerde het zesde seizoen na een pauze van vier jaar eindelijk op Netflix, maar is het daarna klaar of komt er nog meer? Oftewel: komt er een Black Mirror seizoen 7 op Netflix? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Black Mirror seizoen 7?
📅 Wanneer begint seizoen 7?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Black Mirror’ seizoen 7?

De allereerste aflevering van Black Mirror verscheen in 2011 en inmiddels zijn we dus zes seizoenen verder. Kijkers zijn razend enthousiast over de anthologieserie van Charlie Brooker en het zesde seizoen zou volgens Netflix zelfs “onvoorspelbaarder, verrassender en meer grensverleggend dan ooit tevoren” zijn.

Daarom komt het niet als een verrassing dat Netflix in november 2023 heeft laten weten dat er ook een zevende seizoen op het programma staat. Het is inmiddels ook bekend dat het uit zes afleveringen zal bestaan, maar welke dystopische onderwerpen deze keer langs zullen komen weten we nog niet. Een van de afleveringen zal echter wel een vervolg zijn op de USS Callister-aflevering uit seizoen 4.

Wanneer komt ‘Black Mirror’ seizoen 7 op Netflix Nederland?

Op dit moment is het wel bekend dát er een zevende seizoen van Black Mirror komt, maar de precieze releasedatum is er nog niet. Wel heeft Netflix inmiddels laten weten dat het in 2025 pas zover is. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Black Mirror’ over?

In deze anthologieserie komen bizarre verhalen tot leven die de meest duistere menselijke gevoelens aan het licht brengen, maar ook de mooiste uitvindingen en meer.

TitelBlack Mirror
Jaar2011
SoortSerie
Duur7 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Sciencefiction, Thriller
MakerCharlie Brooker
CastKate Mara, Salma Hayek, Annie Murphy, Zazie Beetz, Ben Barnes, Josh Hartnett, Michael Cera, Rory Culkin, John Hannah, Clara Rugaard, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Myha’la Herrold, Himesh Patel, Danny Ramirez, Daniel Portman, Marama Corlett, Marceline Hugot, Auden Thornton, Katherine Rose Morley, Samuel Blenkin, Max Harwood, Ioachim Ciobanu, Lydia Cherry, David Shields, Robbie Tann, Daniel Bell, Simon Markey, Olen Gunn, Siân Davis, Joe Evans, Chris Martin Hill

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.