Wanneer komt ‘Black Mirror’ seizoen 7 op Netflix?

Een van de beste series van deze tijd is toch wel Black Mirror. De anthologieserie vertelt iedere aflevering een ander verhaal en neemt ons mee in de mindere kanten van de technologie. In juni arriveerde het zesde seizoen na een pauze van vier jaar eindelijk op Netflix, maar is het daarna klaar of komt er nog meer? Oftewel: komt er een Black Mirror seizoen 7 op Netflix? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎

Komt er een ‘Black Mirror’ seizoen 7?

De allereerste aflevering van Black Mirror verscheen in 2011 en inmiddels zijn we dus zes seizoenen verder. Kijkers zijn razend enthousiast over de anthologieserie van Charlie Brooker en het zesde seizoen zou volgens Netflix zelfs “onvoorspelbaarder, verrassender en meer grensverleggend dan ooit tevoren” zijn.

Toch heeft Netflix tot op heden nog niet bekendgemaakt of er ook een zevende seizoen gaat komen. Meestal doen ze dat in de eerste weken of maanden na de release van het vorige seizoen. We moeten dus nog even geduld hebben. Zodra we meer weten, laten we dat uiteraard direct weten op deze pagina.

Black Mirror: Seizoen 6 | Officiële trailer | Netflix

Wanneer komt ‘Black Mirror’ seizoen 7 op Netflix Nederland?

Op dit moment is het nog niet bekend of er ook een zevende seizoen van Black Mirror komt. Ook de releasedatum is er dus nog niet. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Black Mirror’ over?

In deze anthologieserie komen bizarre verhalen tot leven die de meest duistere menselijke gevoelens aan het licht brengen, maar ook de mooiste uitvindingen en meer.

TitelBlack Mirror
Jaar2011
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Sciencefiction, Thriller
MakerCharlie Brooker
CastKate Mara, Salma Hayek, Annie Murphy, Zazie Beetz, Ben Barnes, Josh Hartnett, Michael Cera, Rory Culkin, John Hannah, Clara Rugaard, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Myha’la Herrold, Himesh Patel, Danny Ramirez, Daniel Portman, Marama Corlett, Marceline Hugot, Auden Thornton, Katherine Rose Morley, Samuel Blenkin, Max Harwood, Ioachim Ciobanu, Lydia Cherry, David Shields, Robbie Tann, Daniel Bell, Simon Markey, Olen Gunn, Siân Davis, Joe Evans, Chris Martin Hill

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Black Mirror’ online kijken?

    Black Mirror is op dit moment alleen op Netflix te zien, omdat het een Original-serie van de streamingdienst is. Daarom zal de serie niet te zien zijn op Videoland, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  • Wanneer komt seizoen 7 van ‘Black Mirror’ op Netflix in Nederland?

    Op dit moment is het nog niet bekend óf en wanneer het zevende seizoen van Black Mirror verwacht wordt. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.