Wanneer begint ‘Beste Zangers’ in 2024?

Ook dit jaar wordt er weer op los gezongen in Beste Zangers. Het zeventiende seizoen van het programma staat inmiddels op het programma en we weten al wie er allemaal meedoen. Maar wanneer begint Beste Zangers in 2024?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wanneer is ‘Beste Zangers’ weer te zien?

Het zeventiende seizoen van Beste Zangers staat op het programma. Een groep nieuwe zangers mag in de voetsporen treden van onder andere Duncan Laurence, Douwe Bob en Numidia en de sterren van de hemel zingen. Maar wanneer is het zover? AVROTROS heeft het seizoen wel al aangekondigd, maar nog geen officiële startdatum gedeeld.

We kunnen natuurlijk wel naar de vorige seizoenen kijken. Vanaf seizoen 11 ligt de startdatum standaard in oktober. Het vijftiende seizoen begon dan wel eind september, maar voor de rest was het respectievelijk op data als 29, 28 en 21 oktober zover. We verwachten nu dus ook in de tiende maand van het jaar naar het programma te kunnen kijken.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Deze muzikale talenten doen mee aan ‘Beste Zangers’

De zangers die dit jaar deelnemen, zijn al bekend. Het gaat om Rikki Borgelt (van de band Rondé), Hannah Mae, Tangarine, Matthijn Buwalda, Karin Bloemen, SERA en Claude. Hieronder worden de deelnemers aan je voorgesteld.

Meer informatie over de serie

Onder leiding van gastheer Jan Smit vertolken zeven artiesten elkaars nummers. Welke muzikale verrassing, verborgen parel of klassieke hit gaat het nieuwe seizoen van Beste Zangers brengen?

TitelBeste Zangers
Jaar2009-
SoortSerie
Duur16 seizoenen
TaalNederlands
CategorieZangprogramma
PresentatorJan Smit
DeelnemersRikki Borgelt, Hannah Mae, Tangarine, Matthijn Buwalda, Karin Bloemen, SERA en Claude

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.