Wanneer komt ‘Beforeigners’ seizoen 3 op SkyShowtime?

De Noorse misdaadserie Beforeigners is volgens vele kijkers een echte aanrader. Eerder kon je hem bingewatchen op HBO Max, maar daar is hij nu niet meer te vinden. Inmiddels zijn de eerste twee seizoenen wel (deels) te zien op de nieuwe streamingdienst SkyShowtime. Maar wanneer komt Beforeigners seizoen 3 op SkyShowtme? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis of claim nog tot eind september alleen hier ruim 33% korting op een lidmaatschap van drie maanden ✅

Komt er een ‘Beforeigners’ seizoen 3?

De serie heeft een bijzonder verhaal. In principe is Beforeigners een HBO Original, maar zij produceren geen Noorse content meer en hebben daarom ook een tijdje geleden de twee seizoenen van de geprezen serie verwijderd. Gelukkig heeft SkyShowtime de rechten gekocht en zenden zij nu de eerste twee seizoenen seizoenen uit.

Origineel is de serie dus gecreëerd en geproduceerd door HBO, maar zij hebben zij hun handen van Beforeigners afgetrokken. De kans op een derde seizoen is daarom best klein, tenzij bijvoorbeeld SkyShowtime besluit dit over te nemen. Op dit moment is hier echter nog niks over bekend. Zodra we meer weten, laten we dat uiteraard direct weten op deze pagina.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Wanneer komt ‘Beforeigners’ seizoen 3 op SkyShowtime?

Het is dus nog niet bekend óf en wanneer we naar het derde seizoen van Beforeigners kunnen kijken op SkyShowtime. Op dit moment zenden zij nog wekelijks het tweede seizoen uit; iedere maandag komt er een nieuwe aflevering. Hieronder vind je het uitzendschema, waarin precies te vinden is wanneer je naar welke aflevering kunt kijken.

SeizoenAfleveringWeekdagDatum
Seizoen 11Maandag8 mei 2023
2Maandag8 mei 2023
3Maandag8 mei 2023
4Maandag15 mei 2023
5Maandag22 mei 2023
6Maandag29 mei 2023
Seizoen 21Maandag5 juni 2023
2Maandag12 juni 2023
3Maandag19 juni 2023
4Maandag26 juni 2023
5Maandag3 juli 2023
6Maandag10 juli 2023

Waar gaat het verhaal van ‘Beforeigners’ over?

In het Noorwegen van de nabije toekomst worden er vreemde lichten waargenomen en verschijnen er ineens mensen uit eerdere tijdperken. De politie van Oslo krijgt te maken met mysterieuze moorden en moet het raadsel van de tijdreizigers uitzoeken.

TitelBeforeigners
Jaar2019-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNoors
CategorieMisdaad, Drama
IMDb7,8 uit 12.500 stemmen
MakersAnne Bjørnstad, Eilif Skodvin
CastKrista Kosonen, Nicolai Cleve Broch, Stig R. Amdam, Ragnhild Gudbrandsen, Nader Khademi
Beforeigners: Official Trailer | HBO

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Beforeigners’ online kijken?

    Beforeigners is in Nederland op dit moment te zien op SkyShowtime. HBO Max heeft de serie verwijderd en ook op andere streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Prime Video kun je de Noorse titel niet terugvinden.

  • Wanneer komt ‘Beforeigners’ seizoen 3 op SkyShowtime?

    Op dit moment is het nog niet bekend of er een derde seizoen van Beforeigners komt of niet. Ook de releasedatum is er dus nog niet. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.