Wanneer komt seizoen 3 van ‘The Bear’ op Disney+?

In 2023 was Carmen ‘Carmy’ Berzatto weer terug op Disney+ voor het tweede seizoen van de geprezen serie The Bear. Maar is het na de tien afleveringen voorbij of gaat er nóg meer volgen? Oftewel: komt er een The Bear seizoen 3 op Disney+? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Alles over ‘The Bear’ seizoen 3

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over The Bear seizoen 3, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een The Bear seizoen 3?
📅 Wanneer komt seizoen 3?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘The Bear’ seizoen 3?

The Bear is een gigantisch succes. De serie krijgt op IMDb een verbluffend cijfer van een 8,5 en sleepte in 2023 maar liefst 13 Primetime Emmy-nominaties in de wacht. Er zullen dus heel veel mensen uitkijken naar een derde seizoen. Helaas is dat op dit moment nog niet bevestigd. Uiteraard werken wij deze pagina bij zodra er meer nieuws is en we zeker weten dat The Bear nog een keer terugkeert.

The Bear Season 2 Trailer

Wanneer komt ‘The Bear’ seizoen 3 op Disney+?

Op dit moment is het dus nog niet zeker dát er een derde seizoen komt en kunnen we ook nog niet vertellen wanneer je ernaar kunt kijken. Mocht de serie nou verlengd worden, dan is de kans groot dat het pas in de zomer van 2024 zover is.

Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘The Bear’ over?

Een jonge chef keert terug naar Chicago om de broodjeszaak van zijn familie te runnen.

TitelThe Bear
Jaar2022
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
GenreDrama
IMDb8,5 uit 123.000 stemmen
MakerChristopher Storer
CastJeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Corey Hendrix, Richard Esteras, Jose M. Cervantes, Abby Elliott, Matty Matheson, Chris Witaske, Joel McHale, Carmen Christopher, Christopher Zucchero, Oliver Platt, Jon Bernthal, Millie Hurley

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘The Bear’ online kijken?

    The Bear is in Nederland enkel te zien op Disney+. We verwachten de serie niet op andere streamingdiensten als Netflix, HBO Max of Amazon Prime Video.

  • Wanneer komt seizoen 3 van ‘The Bear’ op Disney+ in Nederland?

    Op dit moment is het nog niet bekend of en wanneer het derde seizoen van The Bear verschijnt. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.