Wanneer komt ‘The Bear’ seizoen 3 op Disney+?

In 2023 was Carmen ‘Carmy’ Berzatto weer terug op Disney+ voor het tweede seizoen van de geprezen serie The Bear. Maar is het na de tien afleveringen voorbij of gaat er nóg meer volgen? Oftewel: komt er een The Bear seizoen 3? En wanneer dan? In dit artikel beantwoorden we deze vragen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘The Bear’ seizoen 3?

The Bear is een gigantisch succes. De serie krijgt op IMDb een verbluffend cijfer van een 8,5 en sleepte in 2023 maar liefst 13 Primetime Emmy-nominaties in de wacht. Er zullen dus heel veel mensen zijn die uitkijken naar een derde seizoen. Gelukkig is nu ook eindelijk bevestigd dat dat eraan komt. FX Productions heeft op social media laten weten dat we volgend jaar op nieuwe afleveringen kunnen rekenen. Sterker nog: ook een vierde seizoen is nu al besteld.

Wanneer komt ‘The Bear’ seizoen 3 op Disney+?

Op dit moment is het al zeker dát er een derde seizoen komt en sinds kort weten we ook wanneer je ernaar kunt kijken. Op Hulu verschijnen alle afleveringen op 27 juni, maar wij moeten iets langer wachten. Op Disney+ Nederland kun je vanaf woensdag 17 juli aan het bingen slaan.

Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘The Bear’ over?

Een jonge chef keert terug naar Chicago om de broodjeszaak van zijn familie te runnen.

TitelThe Bear
Jaar2022
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
GenreDrama
IMDb8,5 uit 123.000 stemmen
MakerChristopher Storer
CastJeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Corey Hendrix, Richard Esteras, Jose M. Cervantes, Abby Elliott, Matty Matheson, Chris Witaske, Joel McHale, Carmen Christopher, Christopher Zucchero, Oliver Platt, Jon Bernthal, Millie Hurley

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.