Wanneer komt ‘The Artful Dodger’ seizoen 2 op Disney+?

In januari is de spannende serie The Artful Dodger op Disney+ verschenen. In deze sequel van Charles Dickens’ Oliver Twist volgen we de vingervlugge oplichter Jack Dawkins, oftewel de Artful Dodger. Maar is het na de acht afleveringen van seizoen 1 gedaan of komt er nog meer? Met andere woorden: komt er een The Artful Dodger seizoen 2 op Disney+? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Alles over ‘The Artful Dodger’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over The Artful Dodger seizoen 2, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een The Artful Dodger seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘The Artful Dodger’ seizoen 2?

Op dit moment is een tweede seizoen nog niet aangekondigd. Sterker nog: The Artful Dodger is ontstaan als een miniserie, dus dat betekent dat er origineel ook echt maar acht afleveringen op de planning stonden. Fans vragen echter om meer, vooral omdat er na het eerste seizoen nogal wat losse eindjes zijn.

Tot nu toe zijn de wensen van de fans nog niet ingewilligd, maar dat betekent niet dat er nooit meer een tweede seizoen komt. Wie weet wordt de serie in de toekomst gewoon nog verlengd en kunnen we dus goed nieuws brengen. Uiteraard werken we deze pagina direct bij als bekend wordt dat de serie officieel gecanceld of verlengd is.

Wanneer komt ‘The Artful Dodger’ seizoen 2 op Disney+?

Op dit moment is het dus nog niet zeker óf er een tweede seizoen komt. Ook de online releasedatum is daarom nog niet bekend. We houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Benieuwd naar meer nieuwe films en series? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Het is een verhaal van vernieuwing, verraad, verlossing en liefde met een twist. Jack Dawkins is de Artful Dodger, die zijn leven als vingervlugge zakkenroller heeft verruild voor dat van een bekwame chirurg. Lady Belle, de dochter van de gouverneur, verovert Dodgers hart terwijl ze vastbesloten is de eerste vrouwelijke chirurg te worden. Dodger moet kiezen tussen de belofte van een onmogelijke liefde in de hogere kringen en de instinctieve verleiding van de criminele onderwereld waar hij stiekem naar verlangt. Zijn verleden achtervolgt hem als Fagin opduikt en hem teruglokt voor één laatste inbraak. Met levensbedreigende operaties en het gevaar van liefde is listigheid nodig.

TitelThe Artful Dodger
Jaar2023
SoortSerie
Duur8 afleveringen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Drama, Historie
RegisseurDavid Maher, James McNamara, David Taylor
CastThomas Brodie-Sangster, David Thewlis, Maia Mitchell, Damon Herriman, Luke Carroll, Vivienne Awosoga, Damien Garvey, Lucy-Rose Leonard, Tim Minchin, Kim Gyngell, Nicholas Burton, Susie Porter, Albert Latailakepa

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.