Wanneer komt ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ op Disney+?

Na Ant-Man in 2015 en Ant-Man and the Wasp in 2018 was het in februari 2023 eindelijk tijd voor een nieuwe film: Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Hoewel deze film nu nog op het witte doek te bewonderen is, vragen veel mensen zich ook af wanneer ze hem kunnen streamen. Of met andere woorden: wanneer komt Ant-Man and the Wasp: Quantumania op Disney+? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Wanneer verschijnt ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ op Disney+?

Ant-Man and the Wasp: Quantumania is een Marvel-film en dat betekent dat we hem in de toekomst zeker op Disney+ mogen verwelkomen. Daar zijn immers ook de eerste twee delen van de filmreeks te vinden. Maar wanneer is het zover? Gemiddeld duurt het 49 dagen voordat deze streamingdienst bioscoopfilms online aanbiedt. In dat geval zou de online releasedatum al op 5 april 2023 kunnen vallen.

We merken helaas wel dat de videodienst de periode tussen de twee releases bij de grotere bioscoopfilms nog weleens wil verlengen. Dit gebeurde bijvoorbeeld bij Black Panther 2: Wakanda Forever. Deze film kwam op 9 november 2022 naar het witte doek en was vanaf 1 februari 2023 in het aanbod van Disney+ te vinden. In plaats van 49 dagen, werd hier dus 84 dagen (12 weken) gewacht. Bij Avatar 2: The Way of Water is de window zelfs nog groter. De kans is dus aanwezig dat Ant-Man and the Wasp: Quantumania ook wat later naar Disney+ komt. Uiteraard hoor je het altijd direct van ons als we een officiële releasedatum hebben via je mail en onze social media-kanalen.

→ Kun je niet wachten? Bekijk hier Ant-Man en hier Ant-Man and the Wasp op Disney+ 🍿

Marvel Studios’ Ant-Man and The Wasp: Quantumania | New Trailer

Tot wanneer draait ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ in de bioscoop?

Als we nog even moeten wachten voordat we Ant-Man and the Wasp: Quantumania op Disney+ kunnen zien, weten we dan ook al hoe lang de film nog in de bioscoop draait? Op dit moment is dat nog niet bekend en het is ook lastig te zeggen, aangezien iedere bioscoop dit zelf aan de hand van de bezoekersaantallen beslist. Echter draaien Marvel-films vaak wel een behoorlijke tijd in de bioscoop.

Houd vooral het programma van je lokale bioscoop in de gaten om te zien of het nog mogelijk is om deze film bij jou op het witte doek te bewonderen. Handig om te weten: bioscoopweken starten op de donderdag.

Meer informatie over de film

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden.

TitelAnt-Man and the Wasp: Quantumania
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 4 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Sciencefiction
RegisseurPeyton Reed
CastPaul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors

Veelgestelde vragen

  • Wanneer komt ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ op Disney+?

    Op dit moment is een officiële releasedatum nog niet met ons gedeeld, maar het zou goed kunnen dat de film rond begin april op Disney+ verschijnt. Zodra we meer weten, hoor je het via je mail en onze social media-kanalen.

  • Tot wanneer draait ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ in de bioscoop?

    Het is nog niet bekend tot welke datum Ant-Man and the Wasp: Quantumania in de bioscoop draait, maar we verwachten dat de film nog wel een tijdje op het witte doek te bewonderen is.


Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.