Wanneer komt ‘Anoniem’ seizoen 2 op tv?

De crimeserie Anoniem was een ontzettende hit en kijkers smulden ervan. Er werd massaal gevraagd om een tweede seizoen en gelukkig zijn de gebeden nu eindelijk verhoord. BNNVARA heeft namelijk aangekondigd dat er inderdaad nieuwe afleveringen op het programma staan. Maar wanneer komt Anoniem seizoen 2 op tv? Wij vertellen je alles wat je moet weten.

Alles over ‘Anoniem’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over Anoniem seizoen 2, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Anoniem seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Anoniem’ seizoen 2?

Another Adventure Awaits! Dat heeft filmmaker Diederik van Rooijen aangekondigd op zijn social media. Anoniem zal dus terugkeren voor een tweede seizoen. In de nieuwe afleveringen zullen Jeroen Spitzenberger en Anniek Pheifer weer allebei op hun eigen manier strijden tegen misdaad. Wat precies het verhaal is, is nog niet bekend.

Erg verrassend is de verlenging niet. De serie werd zeer goed bekeken en massaal gestreamd op NPO Plus en NLZIET.

Wanneer komt ‘Anoniem’ seizoen 2 op tv?

Het is nog niet wanneer we naar het tweede seizoen kunnen kijken of wanneer de opnames van start gaan. Uiteraard delen we de laatste nieuwtjes met je op onze website en deze pagina en blijf je zo altijd up-to-date.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? ➝ Houd vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Waar gaat het verhaal van ‘Anoniem’ over?

In een tijd waarin de misdaad ons land in haar greep houdt en het systeem lijkt te falen, bevindt het leven van de depressieve geschiedenisleraar Jurre Jansen zich in een sleur. Zijn puberkinderen negeren hem, terwijl zijn echtgenote en officier van justitie Sarah achter een grote drugsbaas aanzit en meer op kantoor slaapt dan thuis. Als Jurre op een avond een meisje uit een gevaarlijke situatie bevrijdt, staat hij de volgende dag ineens bekend als de anonieme held op sociale media. Wanneer hij vervolgens ontdekt dat er in drugs wordt gehandeld op de middelbare school waar hij lesgeeft, besluit hij zijn leven radicaal om te gooien.

TitelAnoniem
Jaar2023
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama, Thriller
CastJeroen Spitzenberger, Anniek Pheifer, Mies van Rooijen, Sil van der Zwan, Xiorèse Romero, Teun Luijkx, Jouman Fattal, Tarikh Janssen, Amazone Gonsalves, Roeland Fernhout, Guido Pollemans, Aus Greidanus jr., Aus Greidanus sr., Marcel Hensema, Peter Blok, Hannah van Lunteren, Liza Macedo dos Santos
Anoniem - TRAILER | BNNVARA | NPO Start

Synopsis: AVROTROS

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.