Wanneer komt ‘And Just Like That…’ seizoen 3 op HBO Max?

Inmiddels is het tweede seizoen van And Just Like That… tot een einde gekomen. Carrie Bradshaw en haar vriendinnen hebben weer een hele hoop dingen meegemaakt. Gelukkig is hun verhaal nog niet klaar. HBO Max heeft onlangs namelijk aangekondigd dat er ook nog een derde seizoen zal komen. Maar wanneer kunnen we er naar kijken? Wij zochten het voor je uit.

➝ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Alles over ‘And Just Like That…’ seizoen 3

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over And Just Like That… seizoen 3, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een derde seizoen?
📅 Wanneer komt het derde seizoen?
🛍️ Wat is het verhaal?

‘And Just Like That…’ krijgt een derde seizoen

Het eerste seizoen van And Just Like That… verscheen in 2021, het tweede ging in juni 2023 van start. Vandaag ook het derde seizoen aangekondigd. Dit betekent dat Carrie, Miranda, Charlotte en de anderen nog een keer terugkeren.

Een verrassing is deze snelle verlenging niet. Zo geeft HBO Max aan dat And Just Like That… de meest bekeken terugkerende Max Original tot nu toe is en zaten kijkers ook weer massaal klaar voor het tweede seizoen. Meer avonturen konden dan ook niet uitblijven.

Wanneer komt ‘And Just Like That…’ seizoen 3 op HBO Max?

Wanneer het derde seizoen van And Just Like That… verschijnt, is op dit moment nog niet bekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een officiële releasedatum geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op HBO Max per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op HBO Max zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘And Just Like That…’ over?

De Max Original And Just Like That… is het nieuwe hoofdstuk van de grensverleggende HBO-serie “Sex and the City” van uitvoerend producent Michael Patrick King, volgt Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) op hun reis van hun ingewikkelde leven en vriendschappen toen ze dertigers waren naar hun nog ingewikkelder leven en vriendschappen nu ze vijftigers zijn.

TitelAnd Just Like That
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama, Romantiek
CastSarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson , Evan Handler
And Just Like That... Season 2 Trailer

Synopsis: HBO Max

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.