Wanneer komt ‘Anatomy of a Scandal’ seizoen 2 op Netflix?

In april 2022 lanceerde Netflix een gloednieuwe Britse Original-serie die direct enorm goed werd bekeken. Liefhebbers van dit programma zijn dan ook benieuwd of ze kunnen rekenen op een vervolg of dat het na één set afleveringen al einde verhaal is. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Anatomy of a Scandal seizoen 2 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Anatomy of a Scandal seizoen 2 op Netflix Nederland?

Meestal laat Netflix pas na een paar weken of maanden weten of een serie wordt verlengd met een nieuw seizoen. Deze keuze wordt gebaseerd op een afweging van de productiekosten en de kijkcijfers. Vervolgens duurt het vaak nog een aantal maanden (en soms jaren) tot de nieuwe afleveringen online verschijnen.

Anatomy of a Scandal lijkt het voorzichtig goed te doen qua kijkcijfers, want de serie belandde direct in de Netflix Top 10 van meest bekeken titels. Helaas is de serie officieel uitgebracht als ‘miniserie’, want betekent dat de makers van plan waren om slechts één seizoen uit te brengen. Hetzelfde gebeurde met andere populaire programma’s van de streamingdienst, waaronder The Queen’s Gambit, When They See Us en Maid. Toch is het altijd mogelijk dat Netflix zich bij een groot succes bedenkt en alsnog een extra seizoen uitbrengt. We houden je als eerste op de hoogte via je mail zodra we meer weten.

Waar gaat het verhaal van Anatomy of a Scandal over?

Netflix’ nieuwe serie Anatomy of a Scandal is een Britse dramaserie in de vorm van een anthologie door David E. Kelley (Boston Legal) en Melissa James Gibson (House of Cards). Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman van Sarah Vaughan. De serie focust zich op verschillende schandalen die zich binnen de elite van het Verenigd Koninkrijk afspelen. De cast wordt o.a. gevuld door Sienna Miller (American Sniper), Michelle Dockery (Downtown Abbey), Rupert Friend (The Death of Stalin) en Naomi Scott (Aladdin).

TitelAnatomy of a Scandal
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen met 6 afleveringen van elk ± een uur
TaalEngels
CategorieThriller, Drama
IMDb7,1 uit 6.700 stemmen
MakersDavid E. Kelley, Melissa James Gibson
CastSienna Miller, Michelle Dockery, Rupert Friend, Naomi Scott, Josette Simon, Geoffrey Streatfeild, Joshua McGuire
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Anatomy of a Scandal seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten dus nog niet of er na de eerste set afleveringen ook een tweede reeks komt, laat staan of S3 in de pijplijn zit. Op de website en social media kanalen van Streamwijzer houden we je op de hoogte van een mogelijk seizoen 3 van Anatomy of a Scandal op Netflix zodra hier meer over bekend wordt.

Welke teaser of trailer is er van Anatomy of a Scandal seizoen 2?

Er is nog geen trailer gedeeld van een mogelijk tweede seizoen, maar je kunt de beelden van deel 1 wel alvast hieronder bekijken om in de stemming te komen.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix