Komt er een ‘American Gigolo’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Op SkyShowtime wordt de crimeserie American Gigolo massaal bekeken. Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1980 en vertelt het verhaal van een gigolo die vijftien jaar geleden veroordeeld werd voor moord. Terwijl hij het in het heden probeert te maken, moeten de geheimen uit het verleden ook nog altijd boven water komen. Maar blijft het bij één seizoen of komt er nog meer? Oftewel: komt er een American Gigolo seizoen 2 op SkyShowtime? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis of claim nog tot eind september alleen hier ruim 33% korting op een lidmaatschap van drie maanden ✅

Komt er een ‘American Gigolo’ seizoen 2?

We hebben helaas slecht nieuws voor iedereen die heeft genoten van het eerste seizoen van American Gigolo op SkyShowtime. De productiemaatschappij Showtime heeft namelijk besloten om de serie geen tweede seizoen te geven. Dat betekent dat het na de eerste acht afleveringen voorgoed klaar is.

American Gigolo (2022) Official Trailer | SHOWTIME

Wanneer komt ‘American Gigolo’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Het is bekend dat er helaas geen tweede seizoen van American Gigolo gaat komen. Benieuwd welke series er wél allemaal bij SkyShowtime op het programma staan? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen. En de laatste nieuwtjes delen we met je via je mail.

📺 Weten wat je nu moet kijken? Eerder hebben wij de tien beste films en tien beste series op SkyShowtime op een rijtje gezet. Hier vind je diverse toffe kijktips.

Waar gaat het verhaal van ‘American Gigolo’ over?

Julian Kaye heeft vijftien jaar onschuldig in de gevangenis gezeten. Als hij vrijkomt probeert hij zich te verzoenen met het heden en zijn verleden als gigolo. Detective Sunday onderzoekt in de tussentijd de moord waarvoor Julian is veroordeelt.

TitelAmerican Gigolo
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Drama
IMDb7,0 uit 5.900 stemmen
CastJon Bernthal, Gretchen Mol, Gabriel LaBelle

Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.