Wanneer komt ‘All of Us Strangers’ op Disney+?

Paul Mescal en Andrew Scott schitteren samen in de ontroerende dramafilm All of Us Strangers. De film verscheen begin dit jaar op het witte doek, maar is binnenkort natuurlijk ook te streamen. Veel kijkers vragen zich af wanneer All of Us Strangers op Disney+ komt. In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt ‘All of Us Strangers’ naar Disney+?

All of Us Strangers is gedistribueerd door Searchlight Pictures, een productiemaatschappij die verbonden is aan The Walt Disney Company. Daardoor wisten we al dat de dramafilm in de toekomst naar Disney+ komt. We weten sinds kort ook eindelijk wanneer het zover is.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Wanneer komt ‘All of Us Strangers’ op Disney+?

De grote vraag bleef wanneer we All of Us Strangers op Disney+ kunnen verwachten. Eerder hield Disney gemiddeld 49 dagen aan voordat zij bioscoopfilms online aanboden, wat voor All of Us Strangers had moeten duiden op een streamingrelease op 14 maart 2024 (de film verscheen in Nederland namelijk op 25 januari 2024 op het witte doek). Echter bleef het op die datum stil.

We merken dan ook de Disney de bioscooprelease echt weer wil omarmen. Zo kon je The Little Mermaid pas na 105 dagen streamen en duurde het bij Wish zelfs 133 dagen. Bij Next Goals Wins duurde het daarentegen maar 55 dagen. De wachttijd van All of Us Strangers is uiteindelijk bijna exact drie maanden en 90 dagen geworden. De datum die je hierdoor in je agenda kunt zetten, is woensdag 24 april.

Verhaal en trailer van de film

Adam (Andrew Scott) woont in Londen in een bijna lege torenflat. Op een avond ontmoet hij bij toeval zijn mysterieuze buurman Harry (Paul Mescal), die het ritme van zijn dagelijkse sleur doorbreekt. Terwijl er een relatie tussen hen ontstaat, is Adam veel bezig met herinneringen aan het verleden. Hij voelt een drang om naar de stad waar hij opgroeide te gaan en het huis waar zijn ouders (Claire Foy en Jamie Bell) woonden te bezoeken. Daar lijkt het alsof er niks is veranderd sinds de dag dat ze stierven, 30 jaar geleden.


Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.