Wanneer komt ‘Ahsoka’ seizoen 2 op Disney+?

Na haar optredens in The Mandalorian en The Book of Boba Fett krijgt Jedi-ridder Ahsoka Tano in 2023 haar eigen serie: Ahsoka. Het eerste seizoen loopt van woensdag 23 augustus tot woensdag 4 oktober. Maar is na die acht afleveringen gedaan of zullen er meer volgen? Oftewel: komt er een Ahsoka seizoen 2 op Disney+? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Alles over ‘Ahsoka’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over Ahsoka seizoen 2, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Ahsoka seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Ahsoka’ seizoen 2?

Op dit moment is Ahsoka door Disney nog niet verlengd noch gecanceld. Dit betekent dat alle opties nog open liggen en een tweede seizoen dus zeker tot de mogelijkheden behoort.

Hoofdrolspeelster Rosario Dawson ziet het in ieder geval wel zitten. Zo heeft zij in een interview met Empire het volgende laten weten:

🗣️ “Ik ben er klaar voor. Ik heb er zin in. Ik ben voorbereid. Ik heb mijn ijspakken klaar voor seizoen 2 en alles daarna!”
– Rosario Dawson

Daarnaast laat ze ook weten dat het er achter de schermen weleens over gaat. Het gesprek over een tweede seizoen ligt dus zeker open. Wordt dus vervolgd! En zodra er meer nieuws is en we zeker weten dat Ahsoka nog een keer terugkeert, werken we deze pagina direct bij.

Wanneer komt ‘Ahsoka’ seizoen 2 op Disney+?

Op dit moment is het dus nog niet zeker óf er een tweede seizoen komt en kunnen we ook nog niet vertellen wanneer je ernaar kunt kijken. Mocht Ahsoka nou nog terugkeren, dan is de kans groot dat dat pas in de 2024 of 2025 zal gebeuren.

Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Ahsoka’ over?

Ahsoka speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano, terwijl zij een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

TitelAhsoka
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieSciencefiction, Actie, Avontuur
MakerDave Filoni
CastRosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo
Ahsoka | Teaser Trailer | Disney+

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.