Wanneer komt ‘Ahsoka’ seizoen 2 op Disney+?

Na haar optredens in The Mandalorian en The Book of Boba Fett kreeg Jedi-ridder Ahsoka Tano in 2023 haar eigen serie: Ahsoka. Het eerste seizoen liep van woensdag 23 augustus tot woensdag 4 oktober. Maar is na die acht afleveringen gedaan of zullen er meer volgen? Oftewel: komt er een Ahsoka seizoen 2 op Disney+? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Alles over ‘Ahsoka’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over Ahsoka seizoen 2, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Ahsoka seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Ahsoka’ seizoen 2?

Goed nieuws: Lucasfilm heeft een tweede seizoen van Ahsoka inmiddels aangekondigd. Hoofdrolspeelster Rosario Dawson zag dit al voor de officiële verlenging helemaal zitten. Zij heeft in een interview met Empire het volgende laten weten:

🗣️ “Ik ben er klaar voor. Ik heb er zin in. Ik ben voorbereid. Ik heb mijn ijspakken klaar voor seizoen 2 en alles daarna!”
– Rosario Dawson

Wanneer komt ‘Ahsoka’ seizoen 2 op Disney+?

Op dit moment is het dus wel al zeker dát er een tweede seizoen komt, maar kunnen we je nog niet vertellen wanneer je ernaar kunt kijken. Mocht Ahsoka nou nog terugkeren, dan is de kans groot dat dat pas in de 2024 of 2025 zal gebeuren. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Benieuwd naar meer nieuwe films en series? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Ahsoka’ over?

Ahsoka speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano, terwijl zij een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

TitelAhsoka
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieSciencefiction, Actie, Avontuur
MakerDave Filoni
CastRosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.