Wanneer komt ‘1923’ seizoen 2 op SkyShowtime?

De Yellowstone-prequel 1923 is al net zo populair als de originele serie. Sinds kort is het eerste seizoen van de serie van start gegaan op SkyShowtime en veel mensen zijn benieuwd naar een vervolg. Komen er nog nieuwe afleveringen? En wanneer komt 1923 seizoen 2 op SkyShowtime? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe hebben.

Komt er een ‘1923’ seizoen 2?

Geweldig nieuws voor de fans: er komt een tweede seizoen van 1923! Dit heeft de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ enkele weken geleden bekendgemaakt.

Deze snelle verlenging komt niet als een verrassing; de eerste aflevering werd alleen in de Verenigde Staten al meer dan 7 miljoen keer bekeken en is hiermee de beste première van de videodienst Paramount+ ooit. Kijkers zijn bovendien ontzettend enthousiast. Zo ontvangt de serie nu al een dikke 8,6 op beoordelingssite IMDb, waarmee deze slechts íéts lager scoort dan Yellowstone zelf (die een 8,7 krijgt).

Wanneer komt ‘1923’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Het is nog niet bekend wanneer we naar het tweede seizoen van 1923 kunnen kijken. Ook wanneer de vijfde aflevering van seizoen 1 verschijnt en de serie dus weer verdergaat op SkyShowtime, is nog niet bekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst ons meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘1923’ over?

We volgen een nieuwe generatie Duttons ten tijde van de roaring twenties, waar naast de Grote Depressie ook de droogte en een pandemie voor moeilijkheden zorgden.

Titel1923
Jaar2022
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Western
IMDb8,6 uit 13.000 stemmen
MakersTaylor Sheridan
CastHarrison Ford, Helen Mirren

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie 1923 online kijken?

    1923 is een Original van Paramount+ en daarom in Nederland te zien op SkyShowtime. We verwachten de serie niet op andere videodiensten als Netflix, HBO Max of Amazon Prime Video te kunnen zien.

  • Wanneer komt seizoen 2 van 1923 op SkyShowtime?

    Op dit moment is het nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van 1923 op SkyShowtime verschijnt. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.