Wanneer komt ‘Mission: Impossible Dead Reckoning Part 2’ uit?

Sinds kort is op het witte doek te zien hoe Tom Cruise voor de zevende keer in de huid van Ethan Hunt mag kruipen in Mission: Impossible Dead Reckoning Part 1. Maar de naam van de film suggereert natuurlijk al dat er ook nog een tweede deel gaat komen. Een vraag die we veel horen is dan ook: wanneer komt Mission Impossible Dead Reckoning 2 uit? In dit artikel laten we het weten.

Wanneer is ‘Mission: Impossible Dead Reckoning Part 2’ te zien in de bioscoop?

De succesvolle Mission: Impossible-franchise loopt al sinds 1996. Nog even en we kunnen het dertigjarig jubileum dus vieren. Maar voor die tijd wordt Mission: Impossible Dead Reckoning Part 2 nog verwacht. De film heeft op dit moment al een releasedatum en die kun je nu in je agenda noteren: als het goed is, is het op donderdag 27 juni 2024 zover.

Voor die tijd wordt het waarschijnlijk ook al mogelijk om het eerste deel van het tweeluik te streamen. De andere Mission: Impossible-films zijn nu op Pathé Thuis en hier op SkyShowtime te bekijken. Uiteraard hoor je het direct van ons als ook Mission: Impossible Dead Reckoning Part 1 zijn weg vindt naar het kleine scherm. We delen deze informatie dan direct met je via onze website, onze social media-kanalen en onze nieuwsbrief.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One | Final Trailer (2023 Movie) - Tom Cruise

Komen er nog meer ‘Mission: Impossible’-films?

Als het aan Tom Cruise ligt wel. In een interview met Variety heeft hij aangegeven dat hij nog lang niet klaar is met de filmreeks. Het liefst gaat hij Harrison Ford achterna, die dit jaar op 81-jarige leeftijd nog schitterde in Indiana Jones and the Dial of Destiny. Hij zei hier het volgende over:

🗣️ “Harrison Ford is een legende. […] Ik heb nog twintig jaar om hem bij te benen. Ik hoop dat ik Mission: Impossible-films kan blijven maken totdat ik zijn leeftijd ben.”
– Tom Cruise

Als het aan de nu 61-jarige Cruise ligt blijft hij voorlopig dus nog in de bekende actiefilmreeks verschijnen. Gezien het grandioze succes van de films zou het ook niet gek zijn als die wens werkelijkheid wordt, maar eerst staat komend jaar dus nog Mission: Impossible Dead Reckoning Part 2 op het programma.

Meer informatie over ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ (2023)

In Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One beginnen Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.

TitelMission: Impossible – Dead Reckoning Part One
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 43 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurChristopher McQuarrie
CastTom Cruise, Rebecca Ferguson, Pom Klementieff, Hayley Atwell, Simon Pegg, Shea Whigham, Esai Morales, Henry Czerny, Gregory Sanon, Ving Rhames

Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.