WandaVision seizoen 2 op Disney Plus | Nieuws, trailer en datum

De vierde fase van het Marvel Cinematic Universe is met een klapper van start gegaan toen de gloednieuwe serie WandaVision werd gelanceerd door Disney+ op 15 januari 2021. Nu zijn fans benieuwd of na de uitzendingen begin dit jaar ook een tweede seizoen van de Marvel-serie verwacht kan worden. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van WandaVision seizoen 2 op Disney Plus?

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van WandaVision over?

WandaVision van Marvel Studios combineert de klassieke sitcom en het Marvel Cinematic Universe. In deze serie leiden Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een ideaal burgerlijk leventje wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Deze nieuwe serie wordt geregisseerd door Matt Shakman. De schrijver is Jac Schaeffer.

Titel: WandaVision
Productie: Marvel
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
IMDb: Ga direct naar de serie op IMDb
Cast: Paul Bettany, Kat Dennings, Kathryn Hahn
Kijken: Ga direct naar Disney+

Wanneer komt WandaVision seizoen 2 op Disney Plus Nederland?

Momenteel is nog niets met zekerheid te zeggen over de lancering van een tweede seizoen van WandaVision. De makers hebben namelijk van tevoren geen uitspraken gedaan over de lengte van de serie. Wel heeft één van de sterren van de serie, Elizabeth Olsen (rol van Wanda Maximoff), in het onderstaande interview met Collider laten weten dat er zomaar een tweede seizoen van WandaVision zou kunnen komen. Nog niets is dus uitgesloten.

Elizabeth Olsen on ‘WandaVision’ and Working with Sam Raimi on ‘Doctor Strange 2’

Update: in de laatste aflevering van WandaVision is er een flinke hint naar de komst van seizoen 2, dus inmiddels lijkt het nieuws van verlenging van de serie steeds dichterbij te komen. We houden je op deze pagina op de hoogte. Spannend!

  • Wanneer komt het tweede seizoen van WandaVision naar Disney+?

    Momenteel is nog niet bekendgemaakt of er een tweede seizoen van de Marvel-serie WandaVision zal komen. Mocht de serie verlengd worden, dan is het waarschijnlijk dat een tweede seizoen pas in 2022 online zal komen vanwege de duur van de productie. Zodra meer nieuws bekend is, verschijnt het bij jou via je mail en in de Streamwijzer Groep.

  • Waar kun je de serie WandaVision online kijken?

    WandaVision is exclusief bij Disney+ te streamen. Andere streamingdiensten bieden deze Marvel-serie niet aan, omdat het een Disney+ Original is. Voor meer informatie over een lidmaatschap ga je naar de pagina wat kost Disney+.

Komt er een WandaVision seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we momenteel nog niet of er een tweede seizoen van WandaVision komt en hierdoor is ook de eventuele komst van een derde deel nog niet bekend. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden.

Alles van Marvel vind je hier 🦸

Welke teaser of trailer is er van WandaVision seizoen 2?

Er zijn nog geen beelden van een eventueel tweede seizoen van WandaVision, maar je kunt wel vast opwarmen met de trailer van deel 1!

Official Trailer 2 | WandaVision | Disney+