Seizoensfinale The Walking Dead S10 eindelijk online te zien, Disney+ is Netflix voor

Sinds december 2021 zijn 10 seizoenen van de populaire serie The Walking Dead te zien op Netflix, maar alleen de seizoensfinale (aflevering 16-22 van seizoen 10) bleek te ontbreken. Nu op 23 februari 2021 alle seizoenen van The Walking Dead door de toevoeging van Star ook op Disney+ zijn verschenen, kun je gelukkig de finale van The Walking Dead seizoen 10 wel op Disney+ bekijken. Elke week verschijnt een nieuwe aflevering online op vrijdag.

The Walking Dead seizoen 10 aflevering 16-22 online kijken op Disney+

Toen in december 2020 het tiende seizoen van The Walking Dead op Netflix bleken kijkers extatisch, maar meteen kwam ook het besef dat het seizoen niet compleet was: de finale miste! Aflevering 16 van The Walking Dead seizoen 10 werd namelijk door de Coronacrisis ernstig vertraagd, terwijl aflevering 1-15 al waren opgenomen vóór de beperkingen als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus.

Nu is op 23 februari 2021 het aanbod van de nieuwe categorie Star op Disney+ verschenen, waaronder ook 10 seizoenen van The Walking Dead. Onder deze 10 seizoenen valt gelukkig wél de laatste aflevering van het seizoen, dus je kunt nu hier The Walking Dead seizoen 10 aflevering 16 op Disney+ bekijken.

Overigens bleek later dat er nog 6 extra afleveringen van het seizoen zouden verschijnen en deze afleveringen (17-22) komen wekelijks op vrijdag op Disney+

Komt de finale van The Walking Dead ook op Netflix?

Helaas is het antwoord op de vraag of de finale van The Walking Dead seizoen 10 ook op andere streamingdiensten zal verschijnen heel kort: we weten het nog niet. The Walking Dead is namelijk geproduceerd door de televisiestudio AMC en deze maatschappij is onderdeel van The Walt Disney Company. De serie is dan ook eigendom van Disney+ en zij kunnen zelf beslissen welke rechten ze verstrekken aan andere streamingdienst.

Video on demand-platforms als Netflix, Amazon Prime Video en Videoland kunnen het dus misschien in de toekomst überhaupt wel schudden met de licenties voor veel films en series als The Walking Dead, want het kan dat Disney besluit de rechten voor zichzelf te houden en de programma’s exclusief op haar eigen streamingdienst uit te zenden.

Verhaal en trailer van The Walking Dead

Als politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker wordt in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging, lijkt alles verlaten. De bloemen naast zijn bed zijn verlept. Als hij naar buiten gaat om uit te zoeken wat er aan de hand is, vind hij een enorme hoeveelheid lijken naast het ziekenhuis. Als hij verdwaasd verder door het verlaten dorp loopt, komt hij Morgan Jones (Lennie James) en zijn zoon tegen. Eerst wordt Rick door hen als vijand aangezien maar de twee besluiten hem toch op te vangen. Nadat Rick weer bijgekomen is, vertellen Morgan en zijn zoon wat er aan de hand is.

Details van de serie

Titel: The Walking Dead
Soort: Serie
Jaar: 2010
Duur: 10 seizoenen
Categorie: Drama, Horror, Thriller
Makers: Frank Darabont, Angela Kang
Cast: Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride
IMDb: 8.2 uit 834,639 stemmen
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Kijken: Bekijk direct op Disney+