The Walking Dead seizoen 11 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

The Walking Dead fans, opgelet! Vanaf december 2020 is het tiende seizoen van The Walking Dead te zien op Netflix, maar jij bent vast ook benieuwd naar de komst van het elfde deel. Helaas gaat het ook meteen om het laatste deel van de populaire serie, maar dat betekent niet dat we er niet uit kunnen gaan met een knaller van een slotseizoen! Wat weten we toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Walking Dead seizoen 11 op Netflix?

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van The Walking Dead over?

Als politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker wordt in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging, lijkt alles verlaten. De bloemen naast zijn bed zijn verlept. Als hij naar buiten gaat om uit te zoeken wat er aan de hand is, vind hij een enorme hoeveelheid lijken naast het ziekenhuis. Als hij verdwaasd verder door het verlaten dorp loopt, komt hij Morgan Jones (Lennie James) en zijn zoon tegen. Eerst wordt Rick door hen als vijand aangezien maar de twee besluiten hem toch op te vangen. Nadat Rick weer bijgekomen is, vertellen Morgan en zijn zoon wat er aan de hand is.

Titel: The Walking Dead
Soort: Serie
Jaar: 2010
Duur: 10 seizoenen
Categorie: Drama, Horror, Thriller
Makers: Frank Darabont, Angela Kang
Cast: Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride
IMDb: 8.2 uit 834,639 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 op Netflix Nederland?

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 op Netflix Nederland?

Productiemaatschappij AMC heeft bekendgemaakt dat het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead in 2021 uitkomt en dat de serie ten einde komt in 2022. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen we dus ongeveer op de herfst van 2021 rekenen voor de start van het slotseizoen. Aangezien seizoen 10 in december 2020 naar Netflix komt in Nederland, is de kans groot dat we hier tot de laatste aflevering in begin 2022 zullen moeten wachten op The Walking Dead seizoen 11. Zodra we meer weten, vind je het nieuws in de Streamwijzer Groep of via je mail.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Walking Dead vind je hier 🍿

Komt er een The Walking Dead seizoen 12 of is S11 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal er geen twaalfde deel van The Walking Dead volgen, want na seizoen 11 is het gedaan met de serie. Wel zijn er spin-offs zoals Fear The Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond die allebei 30 dagen gratis te kijken zijn op Amazon Prime Video.

Welke teaser of trailer is er van The Walking Dead seizoen 11?

Er is nog geen teaser of trailer van het slotstuk van The Walking Dead, maar hieronder vind je wel de beelden van deel 10 van de serie.

The Walking Dead - Official Season 10 Trailer | SDCC 2019