Seizoen 11 (deel 1) van The Walking Dead staat nu op Netflix

Sinds augustus 2021 is het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead al op de streamingdienst Disney+ te zien. De post-apocalyptische zombieserie komt na meer dan een decennium (loopt al sinds 2010) tot een einde en de eerste afleveringen van dit laatste seizoen waren nog niet op Netflix te zien. Veel film- en serieliefhebbers vroegen ons dan ook: komt The Walking Dead seizoen 11 op Netflix? Vandaag, 22 augustus 2022, is het eindelijk zover en staat deel 1 van het elfde seizoen op de streamingdienst.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Staat The Walking Dead seizoen 11 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

Het nieuwste seizoen van deze serie is vanaf 22 augustus 2022 voor een deel te zien bij Netflix. Het gaat hierbij echter alleen om het eerste stuk van seizoen 11. Dat zijn aflevering 1 tot en met 8.

Verder is seizoen 11B (aflevering 9-16) voor zover bekend alleen nog bij Disney+ te kijken. Seizoen 11C (aflevering 17-24) verschijnt vanaf oktober bij deze streamingdienst. Of deze afleveringen ook naar Netflix komen en wanneer dat dan zou zijn, is nu nog niet bekend.

Verhaal, details en trailer van seizoen 11 van The Walking Dead

Deze serie volgt een groep overlevenden tijdens de zombie-apocalyps. Soms worden de onderlinge conflicten zo link dat sommigen bereid zijn om alles te doen om te overleven.

In seizoen 11 is ons inmiddels bekend dat onze overlevenden de confrontatie aangingen met demonen uit het verleden en dat ze nieuwe bedreigingen bestreden, waarbij vriendschappen en relaties te lijden hadden onder de bijkomende schade van de Apocalypse. Alexandria is ernstig aangetast. Het is een onherkenbare schim van het huis dat het ooit was door het bloedbad en de verwoesting achtergelaten door de Whisperers.

Nu worstelen allen die in Alexandria wonen om het te herstellen en het toenemende aantal bewoners te voeden, waaronder de overlevenden van de val van het Koninkrijk en de verbranding van Hilltop; samen met Maggie en haar nieuwe groep, de Wardens. Alexandria heeft meer mensen dan het kan voeden en beschermen. Hun situatie is nijpend als spanningen over gebeurtenissen uit het verleden oplaaien en zelfbehoud naar de oppervlakte komt binnen de verwoeste muren.

Ze moeten voor meer voedsel zorgen terwijl ze proberen Alexandria te herstellen voordat het instort zoals ontelbare andere gemeenschappen die ze door de jaren heen zijn tegengekomen. Maar waar en hoe? Vermoeider en hongeriger dan ooit tevoren, moeten ze dieper graven om de moeite en kracht te vinden om de levens van hun kinderen veilig te stellen, zelfs als dat betekent dat ze hun eigen leven moeten verliezen.

Ondertussen worden Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess, zonder dat ze het weten, nog steeds gevangen gehouden door mysterieuze soldaten die deel uitmaken van een grotere en onwillige groep.

Streaminginformatie over de serie

TitelThe Walking Dead
Jaar2010-2022
SoortSerie
Duur11 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Drama, Sci-Fi, Fantasy, Horror, Thriller
IMDb8,1 uit 962.000 stemmen
MakerFrank Darabont
CastNorman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Danai Gurira, Andrew Lincoln
KijkenBekijk direct op Disney+
KijkenBekijk direct op Netflix
KijkenBekijk direct op Bol.com

Synopsis: Disney+