Waar kun je de serie ‘The Walking Dead: Daryl Dixon’ (2023) online kijken in Nederland?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Walking Dead: Daryl Dixon (2023) online kijken kunnen. Deze The Walking Dead spin-off speelt zich af na het elfde seizoen en draait om Daryl Dixon, die de Atlantische Oceaan oversteekt en in Frankrijk terechtkomt. Hieronder geven wij aan of je hem op het moment van schrijven kunt bekijken op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Walking Dead: Daryl Dixon’ (2023) online kijken?

The Walking Dead kwam in 2022 na elf succesvolle seizoenen tot een einde. Gelukkig staan er nog verschillende spin-offs op de planning, waaronder The Walking Dead: Daryl Dixon. Dit is een nieuwe serie die zich richt op het personage van Norman Reedus, Daryl Dixon. Op de Amerikaanse tv-zender AMC gaat de serie op 10 september 2023 van start en via hun gratis online videoplatform is hij vanaf dan tevens online te volgen. Maar hoe kunnen we hier in Nederland naar kijken? Hoewel de originele serie hier wél te vinden is, staat de splinternieuwe spin-off op het moment van schrijven niet op een streamingdienst. Toch kun je hier wel naar The Walking Dead: Daryl Dixon kijken door het gebruik van een goede VPN. ➝ Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar TWD: Daryl Dixon bij de Amerikaanse streamingdienst AMC kijken. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. In een paar simpele stappen werkt het gebruik van dit systeem als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar The Walking Dead: Daryl Dixon bij de gratis streamingdienst AMC en begin met kijken! 🍿

Momenteel biedt deze methode de enige bij ons bekende mogelijkheid om vanuit Nederland online te kijken naar de serie. Hieronder staan de streamingopties nog eens op een rijtje.

🌎 AMC➡️ Lees direct alles over streaming van The Walking Dead: Daryl Dixon met een VPN. De gratis streamingdienst AMC is namelijk niet beschikbaar vanuit Nederland, maar met een goede VPN kun je wel toegang tot het video on demand-platform in de Verenigde Staten krijgen. Daar maakt The Walking Dead: Daryl Dixon vanaf 10 september 2023 onderdeel uit van het aanbod.
⛔️ Disney+The Walking Dead: Daryl Dixon is momenteel niet te zien op Disney+. De kans is wel aanwezig dat de serie hier in de toekomst heen komt, omdat het productiebedrijf AMC is. Op Disney+ kijk je op dit moment wel naar The Walking Dead. 👉 Bekijk direct The Walking Dead op Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. Hier kijk je wel naar Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond. 👉 Bekijk direct de The Walking Dead spin-offs bij Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix. Op Netflix kijk je wel naar de 11 seizoenen van The Walking Dead.
⛔️ Pathé ThuisPathé Thuis biedt veel nieuwe films aan, maar omdat The Walking Dead: Daryl Dixon een serie is kun je hem hier niet vinden.
SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de serie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Walking Dead: Daryl Dixon’ (2023)

Daryls reist door Frankrijk in de hoop een weg terug naar huis te vinden.

Streaming informatie over de serie

TitelThe Walking Dead: Daryl Dixon
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieHorror, Drama
MakerAngela Kang
CastGilbert Glenn Brown, Norman Reedus, Avant Strangel, Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Romain Levi, Laïka Blanc-Francard, Louis Puech Scigliuzzi, O’Brien

Synopsis: AMC

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.