Hierdoor is ‘Special Forces VIPS’ 2024 niet meer op tv te zien vanaf aflevering 2

Vandaag, op zondag 28 januari 2024, verschijnt er een gloednieuw seizoen van Special Forces VIPS op tv. De eerste aflevering is om 22:20 uur op RTL 4 en NLZIET te zien. De rest van de afleveringen worden echter niet op tv uitgezonden, maar exclusief bij Videoland. Veel mensen vragen zich dan ook af waar ze het gehele seizoen van Special Forces VIPS kunnen kijken. In dit artikel geven we antwoord op deze vraag.

Nieuw seizoen ‘Special Forces VIPS’ in januari op tv

Na het succes van de eerder verschenen seizoenen is het binnenkort tijd voor de 4e reeks van Special Forces VIPS. Twaalf BN’ers gaan in de Marokkaanse Sahara de strijd met zichzelf en alle elementen om hen heen aan. Het concept van het programma blijft daarmee onveranderd. Hoewel er vorig jaar nog onbekende Nederlanders meededen, bestaat het nieuwe seizoen weer uit alleen maar BN’ers. De eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen verschijnt op zondag 28 januari 2024 om 22:20 uur op RTL 4.

Rest van de afleveringen op Videoland

Uiteraard ben je benieuwd hoe ver alle deelnemers in het programma komen. De eerste aflevering verschijnt dus op zondagavond op tv, waarna wekelijks nieuwe afleveringen volgen. Deze afleveringen worden echter niet meer op tv uitgezonden. De rest van het seizoen komt namelijk exclusief online te staan op Videoland. In totaal zal er zes weken lang een aflevering verschijnen. Goed nieuws voor wie direct verder wil kijken, want op zondag 28 januari staan hier meteen de eerste twee afleveringen online.

Uitzendschema ‘Special Forces VIPS’ 2024

De vorige twee seizoenen bestonden beiden uit acht afleveringen. Mocht het net als vorige keer weer uit acht afleveringen bestaan, dan ziet het uitzendschema er als volgt uit. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

AfleveringWeekdagDatum (tv / NLZIET)Datum (Videoland)
1Zondag28 januari 28 januari
2Zondag28 januari
3Zondag4 februari
4Zondag11 februari
5Zondag18 februari
6Zondag25 februari
7Zondag3 maart
8Zondag10 maart

Meer informatie over de serie

Bekende en onbekende Nederlanders worden gedwongen hun grenzen mijlenver te verleggen. Ze doen mee aan de zwaarste training van Nederland en geven de controle compleet uit handen. Hun lot wordt bepaald door voormalige Special Forces Operators. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf?

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021-
TaalNederlands
Duur4 seizoenen
CategorieReality
KandidatenDemi de Boer, Thijs Boermans, Edith Bosch, Kim Feenstra, Olcay Gulsen, Merlijn Kamerling, Ayoub Louihrani, London Loy, Bizzey, Harrie Snijders, Maria Tailor, Demy de Zeeuw
StafErik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossebaar, Nikki Koppedraaijer

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.