Waar woont Saul van ‘Winter Vol Liefde’ precies?

Het is ijskoud genieten geblazen tijdens het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Tijdens de winterse editie van B&B Vol Liefde gaan vijf vrijgezellen op zoek naar de ware liefde. Dit keer hebben de singles geen B&B’s, maar werken ze in winterse gebieden. Zo ook de 29-jarige makelaar Saul, zowel woonachtig als werkzaam in het wonderschone Zwitserland. Maar wat is de locatie van de appartementen precies?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

In welk dorp in Zwitserland woont Saul uit ‘Winter Vol Liefde’?

Een van de meest geliefde deelnemers van dit seizoen, in aantallen aanmeldingen, is de 29-jarige Saul. Je kunt hem vinden bij het makelaarsbedrijf dat hij met zijn broers runt in het Zwitserse Riederalp. Als je in de auto stapt vanaf Amsterdam, dan ben je er na 11 uur non-stop rijden en een kleine 1.000 kilometer op de teller. Ga je nog enkele tientallen kilometers verder zuidwaarts, dan zit je al in het noorden van Italië. Fun fact: zijn mede-deelnemer Benjamin werkt in exact hetzelfde dorp.

Saul heeft een hechte band met zijn vijf broers en hij ziet ze dan ook als zijn beste vrienden. Naast zijn werk geniet hij van de omgeving en alle winterse activiteiten. De Nederlandse Zwitser is opgegeven door zijn moeder, maar hoopt vurig om de ware liefde te vinden. We hebben zijn locatie voor je aangewezen op de kaart hieronder.

Eerste seizoen ‘Winter Vol Liefde’ op tv

Dit najaar komt RTL 4 met Winter Vol Liefde (van de makers van B&B Vol Liefde). Deze singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?

👉 Bekijk hier alle kandidaten die meedoen aan Winter Vol Liefde.


Synopsis: RTL