Waar woont Guido van ‘Winter Vol Liefde’ precies?

Het is ijskoud genieten geblazen tijdens het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Tijdens de winterse editie van B&B Vol Liefde gaan vijf vrijgezellen op zoek naar de ware liefde. Dit keer hebben de singles geen B&B’s, maar werken ze in winterse gebieden. Zo ook de 43-jarige Guido, die woont in de ongerepte natuur van het Zweedse Lapland. Maar wat is de locatie van de appartementen precies?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

In welk dorp in Zweden woont Guido uit ‘Winter Vol Liefde’?

Guido is gek op de buitenlucht en daarvan heeft hij genoeg in het Zweedse deel van Lapland. Hij heeft geen B&B, maar wel een eigen kampeerterrein in het dorpje Arjeplog. We hebben de locatie voor je aangewezen op de kaart hieronder. Deze plek ligt op maar liefst 2.350 kilometer rijden van Amsterdam, wat bij een non-stop rit maar liefst 27 uur met de auto zou zijn.

In het verre noorden organiseert Guido in de zomer tours en activiteiten. Zo kun je bij hem terecht om te kanoën, hiken, vissen en bushcraften. We zullen hem in de afleveringen alleen geen tours zien geven. In de winter geeft hij namelijk les op een basisschool. Hij zoekt een spontane vrouw die wel in is voor een avontuurlijke date. Geen standaard drankje op een terras, maar ijsvissen, sneeuwscootertours, elanden spotten en wellicht het Noorderlicht bekijken.

Eerste seizoen ‘Winter Vol Liefde’ op tv

Dit najaar komt RTL 4 met Winter Vol Liefde (van de makers van B&B Vol Liefde). Deze singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?

👉 Bekijk hier alle kandidaten die meedoen aan Winter Vol Liefde.


Synopsis: RTL