Waar woont Benjamin van ‘Winter Vol Liefde’ precies?

Het is ijskoud genieten geblazen tijdens het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Tijdens de winterse editie van B&B Vol Liefde gaan vijf vrijgezellen op zoek naar de ware liefde. Dit keer hebben de singles geen B&B’s, maar werken ze in winterse gebieden. Zo ook de 26-jarige Benjamin, die woont in het oogstrelende Zwitserland. Maar wat is de locatie van de appartementen precies?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

In welk dorp in Zwitserland woont Benjamin uit ‘Winter Vol Liefde’?

Wat we van Benjamin weten, is dat hij momenteel werkt bij een hotel en restaurant. Die konden we na een kleine speurtocht online vinden en zo bleek dat we voor een bezoekje aan hem af kunnen reizen naar Riederalp. Daar is het restaurant Riederfurka, een prachtige locatie bovenop de berg. Hij woont in het dorp ernaast: Belalp. Als je in de auto stapt vanaf Amsterdam, dan ben je er na 11 uur non-stop rijden en een kleine 1.000 kilometer op de teller. Ga je nog enkele tientallen kilometers verder zuidwaarts, dan zit je al in het noorden van Italië. Fun fact: zijn mede-deelnemer Saul bevindt zich in exact hetzelfde dorp als waar Benjamin werkt.

Benjamin woont op maar liefst 2.000 meter hoogte in het Zwitserse skigebied. Niet gek dat hij zijn dag het allerliefste start op de piste. Hij leeft zijn droom, maar een man aan zijn zijde zou het plaatje compleet maken. Hij zou dan ook heel graag samen met zijn droomprins een leven willen opbouwen in Zwitserland. We hebben zijn locatie voor je aangewezen op de kaart hieronder.

Eerste seizoen ‘Winter Vol Liefde’ op tv

Dit najaar komt RTL 4 met Winter Vol Liefde (van de makers van B&B Vol Liefde). Deze singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?

👉 Bekijk hier alle kandidaten die meedoen aan Winter Vol Liefde.


Synopsis: RTL