Waar is de B&B van Thijz? | B&B Vol Liefde 2024

Na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap kunnen we ons weer gaan verheugen op aankomende zomer. Presentator Art Rooijakkers ging namelijk langs alle deelnemers van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde in 2024. Misschien ben je na het voorstelrondje nieuwsgierig geraakt naar de locaties van alle prachtige B&B’s. We weten dat we voor de B&B van Thijz naar het pittoreske Frankrijk moeten, maar waar bevindt het zich precies?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar is de B&B van Thijz?

Voor de B&B van Thijz moeten we naar Frankrijk. Naar de plaats Coreze om precies te zijn. Op deze locatie runt hij camping La Moulin de Lacombe. Een plek waar je in alle stilte kunt genieten van de natuur om je heen. Van grote wegen of industrie is namelijk geen sprake. Het behouden van deze natuurrijke omgeving is dan ook een belangrijk streven voor de campingeigenaar. Zelf woont Thijz overigens niet op de camping, maar in de watermolen vlakbij. We hebben de locatie van de camping voor je aangewezen op de kaart hieronder.

Hoeveel betaal je voor een overnachting op de camping van Thijz?

Ben je nieuwsgierig naar deze locatie en denk je erover om zelf op de camping van Thijz te verblijven? Dan ben je vast wel benieuwd naar hoeveel je per nacht kwijt bent. Deze prijzen kunnen per optie variëren. Ga je namelijk met je eigen tent of caravan op pad? Dan betaal je €32 per nacht voor een staplaats. Voor een vrije trekkersplaats ben je per persoon €13,50 per nacht kwijt.

Tevens is er de optie om een tent te huren. Voor een ingerichte tweepersoons tent betaal je omgerekend €74 per nacht. De tent voor vier personen is iets duurder. Hiervoor reken je namelijk €102 per nacht af. Tot slot zijn er ook nog safaritenten beschikbaar. Hiervoor betaal je voor vier personen €115 per nacht en voor de vijf persoons-optie €135 per nacht.

Wanneer verschijnt ‘B&B Vol Liefde’ op tv in 2024?

We snappen dat je na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap nog enthousiaster bent geworden over volgend seizoen. Maar wanneer verschijnt de eerste aflevering in 2024 op tv? We moeten nog even geduld hebben, want in de zomer van 2024 kunnen we weer iedere werkdag genieten van alle B&B-eigenaren.

Eerste seizoen van ‘Winter Vol Liefde’

Maar voordat het zover is, verschijnt nog het eerste seizoen van Winter Vol Liefde op tv. De eerste aflevering is op maandag 18 december om 20:30 uur op RTL 4 verschenen. Deze keer geen zomerse taferelen, maar wegzwijmelen bij prachtige sneeuwgebieden. De singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?


Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.