Waar is de B&B van Suzanne? | B&B Vol Liefde 2024

Na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap kunnen we ons weer gaan verheugen op aankomende zomer. Misschien ben je na het voorstelrondje nieuwsgierig geraakt naar de locaties van alle prachtige B&B’s van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde in 2024. We weten dat we voor de B&B van Suzanne naar Frankrijk moeten, maar waar bevindt het zich precies?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar is de B&B van Suzanne?

Geen standaard B&B of gastenverblijf, maar dit seizoen van B&B Vol Liefde komt er ook een naturistencamping voorbij. Deze is gelegen in de Dordogne. Op deze locatie vind je camping Le Couderc. In eerste instantie was Suzanne mede-eigenaresse, maar toen besloot ze deze taken over te geven aan haar zus. Sinds kort woont ze echter weer in Frankrijk. Op de camping runt ze het restaurant en is ze bezig als kunstenares. We hebben de locatie voor je aangewezen op de kaart hieronder.

Hoeveel betaal je voor een overnachting op de camping van Suzanne?

Ben je nieuwsgierig naar deze locatie en denk je erover om zelf op de camping van Suzanne te verblijven? Dan ben je vast wel benieuwd naar hoeveel je per nacht kwijt bent. De prijzen variëren per verblijf. Kies je bijvoorbeeld voor een kampeerplaats? Dan betaal je in het hoogseizoen €22 voor een nacht. Voor het duurste chalet ben je €1.029 per week kwijt. Een safaritent kost €833 en voor de amazonetenten betaal je €763 per week.

Wanneer verschijnt ‘B&B Vol Liefde’ op tv in 2024?

We snappen dat je na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap nog enthousiaster bent geworden over volgend seizoen. Maar wanneer verschijnt de eerste aflevering in 2024 op tv? We moeten nog even geduld hebben, want in de zomer van 2024 kunnen we weer iedere werkdag genieten van alle B&B-eigenaren.

Eerste seizoen van ‘Winter Vol Liefde’

Maar voordat het zover is, verschijnt nog het eerste seizoen van Winter Vol Liefde op tv. De eerste aflevering is op maandag 18 december om 20:30 uur op RTL 4 verschenen. Deze keer geen zomerse taferelen, maar wegzwijmelen bij prachtige sneeuwgebieden. De singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?


Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.