Waar is ‘Special Forces VIPS’ opgenomen?

Het is een gigantische hit: kijken naar hoe bekende (en dit seizoen ook onbekende) Nederlanders hun grenzen opzoeken tijdens de zware militaire training van de Special Forces. Het programma Special Forces VIPS op Videoland wordt massaal bekeken en veel mensen zijn benieuwd waar het bosrijke gebied zich bevindt waar de deelnemers afgebeuld worden. Wij krijgen dan ook vaak de vraag: waar is Special Forces VIPS opgenomen? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Waar is ‘Special Forces VIPS’ opgenomen?

Special Forces VIPS werd vorig seizoen nog opgenomen in Slovenië. Maar dit jaar heeft de productie een nieuwe locatie gevonden. De deelnemers zijn namelijk afgereisd naar Bulgarije om zich daar af te laten beulen door de staf. Hier bevinden de kandidaten zich twee weken lang terwijl ze tijdens een zware militaire training proberen hun grenzen te verleggen en te ontdekken waar de mens allemaal toe in staat is.

Special Forces VIPS seizoen 3 | Trailer | Vanaf 16 april

Dit is het uitzendschema van ‘Special Forces VIPS’ seizoen 3

Sinds zondag 16 april is het derde seizoen van Special Forces Vips te zien op Videoland. Iedere zondag verschijnt er een gloednieuwe episode. Mocht het net als vorige keer weer uit acht afleveringen bestaan, dan ziet het uitzendschema er als volgt uit.

AfleveringWeekdagDatum
1Zondag16 april 2023
2Zondag23 april 2023
3Zondag30 april 2023
4Zondag7 mei 2023
5Zondag14 mei 2023
6Zondag21 mei 2023
7Zondag28 mei 2023
8Zondag4 juni 2023

Waar gaat het verhaal van ‘Special Forces VIPS’ over?

Veertien Nederlanders geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze leveren letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te staan met hun grootste angsten.

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality

Synopsis: Videoland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.