Waar kun je de Premier League Darts kijken vanavond (10 maart 2022)?

Op donderdag 10 maart 2022 kijken we vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd naar ronde 5 van de Premier League Darts in The Brighton Centre. Na 3 rondes op YouTube zendt sinds ronde 4 exclusief de nieuwe streamingdienst Viaplay de wedstrijden uit. Dit video on demand-platform werd namelijk afgelopen dinsdag voor het eerst gelanceerd in Nederland.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg 20% korting op een jaarabonnement met sport (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Premier League Darts kijken: ronde 5 op donderdag 10 maart 2022 is niet op YouTube, maar wel bij Viaplay te zien

De nieuwe streamingdienst Viaplay heeft de uitzendrechten voor darts binnen weten te slepen, waardoor je niet meer op lineaire televisie bij RTL maar online of via een app naar de Premier League Darts 2022 kijkt. Kijkers waren bang dat ze de start van het seizoen zouden missen doordat Viaplay pas live ging op 1 maart, maar gelukkig loste de streamingdienst dit op door gratis YouTube-uitzendingen te organiseren.

Inmiddels is dat echter niet meer mogelijk. Doordat de videodienst live is in Nederland, kun je er sinds 3 maart alleen nog maar met een abonnement naar PDC darts kijken. Het betreft een alles-in-1 lidmaatschap, waardoor je ook naar Formule 1, voetbal, andere sporten en films & series kunt kijken met een abonnement. 👉 Bekijk nu darts bij Viaplay.

Darts op Viaplay vanavond: ronde 5 van de Premier League op donderdag 10 maart 2022

Vanavond, op donderdag 10 maart in The Brighton Centre in Brighton wordt opnieuw gestreden door de beste darters ter wereld. De kwartfinales gaan om 20:00 uur van start met de volgende vier partijen:

  • Gary Anderson vs. Michael Smith
  • Peter Wright vs. Jonny Clayton
  • Michael van Gerwen vs. James Wade
  • Joe Cullen vs. Gerwyn Price

Een abonnement op de streamingdienst is nu verkrijgbaar voor €13,99 per maand. Je kunt ook het volledige aanbod van Viaplay in Nederland checken om een inkijkje te krijgen in alles wat op de streamingdienst te vinden is.

De Darts Show en meer films, series en sporten bij Viaplay in Nederland

De meeste mensen kwamen naar Viaplay voor de Formule 1 & darts, maar nu de streamingdienst officieel live is gegaan blijkt er nog meer content te vinden te zijn. Zo was er een directe lancering van 166 series en 247 films op 1 maart. Maar ook voor dartsliefhebbers is er naast de live uitzendingen in maart meer te vinden.

Zo heeft de streamingdienst De Darts Show gelanceerd, een programma dat je op de hoogte brengt van het laatste nieuws uit de wereld van darts. Zo worden de spelers besproken, maar ook het nieuws en de aankomende toernooien. Op het moment van schrijven staan er al 3 afleveringen online, dus er is genoeg te zien. Ga direct naar De Darts Show op Viaplay.

Sportuitzendingen terugspoelen en terugkijken is ook mogelijk

Daarnaast is het van belang om te weten dat je kunt terugspoelen en dat het mogelijk is om volledige sportuitzendingen terug te kijken. Aan deze beide opties zit overigens wel een tijdslimiet. Terugspoelen kan tot 4 uur lang en is ideaal voor als je nét een 9-darter hebt gemist toen je naar de WC ging. Terugkijken is 48 uur lang mogelijk binnen de streamingdienst. Je leest er alles over in ons artikel over sport terugkijken bij Viaplay.

Viaplay in Nederland