Waar liggen de appartementen van Edith? | Winter Vol Liefde

Het is ijskoud genieten geblazen tijdens het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Tijdens de winterse editie van B&B Vol Liefde gaan vijf vrijgezellen op zoek naar de ware liefde. Dit keer hebben de singles geen B&B’s, maar werken ze in winterse gebieden. Zo ook Edith, die appartementen verhuurt in Oostenrijk. Maar wat is de locatie van de appartementen precies?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar staan de appartementen van Edith te huur?

Edith woont met haar 14-jarige zoon in Tirol. Daar verhuurt ze appartementen en verkoopt ze ‘glamping’ chalets. De appartementen die Edith verhuurt, staan onder de naam Alp Appartments bekend. Deze zijn gelegen in de gemeente Tösens in Tirol. We hebben de locatie voor je aangewezen op de kaart hieronder. Deze plek ligt 31 kilometer van het meer van Resia en heeft prachtig uitzicht op de bergen.

Hoeveel betaal je voor een overnachting in een van de appartementen van Edith?

Ben je enthousiast geworden na het zien van de afleveringen en wil je graag zelf een keer hier overnachten? Dan ben je vast wel benieuwd naar hoeveel je per nacht kwijt bent. Uiteraard verschillen de precieze prijzen per maand en seizoen. Als je begin februari wilt boeken, dan betaal je bijvoorbeeld voor de studio met terras voor twee personen ongeveer €131 per nacht. Hieronder staan een aantal sfeerbeelden van het appartement.

Eerste seizoen ‘Winter Vol Liefde’ op tv

Dit najaar komt RTL 4 met Winter Vol Liefde (van de makers van B&B Vol Liefde). Deze singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?

👉 Bekijk hier alle kandidaten die meedoen aan Winter Vol Liefde.


Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.