Waar is het hotel van Marco in ‘Winter Vol Liefde’ precies?

Het is ijskoud genieten geblazen tijdens het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Tijdens de winterse editie van B&B Vol Liefde gaan vijf vrijgezellen op zoek naar de ware liefde. Dit keer hebben de singles geen B&B’s, maar werken ze in winterse gebieden. Zo ook de 55-jarige hoteleigenaar Marco, een echte levensgenieter die we terugvinden in het mooie Noorwegen. Maar wat is de locatie van de appartementen precies?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

In welk dorp in Noorwegen is het hotel van Marco uit ‘Winter Vol Liefde’?

Marco runt een boetiekhotel in Noorwegen. Daar genieten zijn bezoekers van een ruime tuin en heel wat gezellige kampvuurplaatsen. Het dorpje waarin deze droomlocatie zich bevindt, is Heggenes. Dat ligt midden tussen Bergen en Oslo, maar dan nog een klein stukje naar het noorden. Als je in de auto stapt vanaf Amsterdam, dan ben je er na ruim 17 uur non-stop rijden pas. Dat kost je dan ook maar liefst een kleine 1.500 kilometer op de teller.

De hoteleigenaar van het Herangtunet Boutique Hotel houdt van hard werken en is daarnaast dus een avonturier en levensgenieter. Wat hij graag doet? Sneeuwwandelen, huskytochten, ijsbaden, skiën en op pad gaan met zijn Landrover met daktent. Hij zoekt een vrouw die net als hij het avontuur durft aan te gaan. We hebben zijn locatie voor je aangewezen op de kaart hieronder.

Eerste seizoen ‘Winter Vol Liefde’ op tv

Dit najaar komt RTL 4 met Winter Vol Liefde (van de makers van B&B Vol Liefde). Deze singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?

👉 Bekijk hier alle kandidaten die meedoen aan Winter Vol Liefde.


Synopsis: RTL