Waar is de hond uit ‘Heel Holland Bakt’ gebleven in het nieuwe seizoen?

Taartliefhebbers zal het vast niet ontgaan zijn dat het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt in volle gang is. Opnieuw is er een groep amateurbakkers naar de tent vertrokken om de mooiste creaties te maken, die door juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden en presentator André van Duin geproefd worden. Maar de laatste seizoenen was er ook altijd nóg een vaste gast bij: Janny’s hond Nhaan. Veel mensen vragen zich af waar de hond Nhaan in dit Heel Holland Bakt-seizoen gebleven is. Wij zochten het voor je uit.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hond Nhaan nog niet te zien in seizoen 11 van ‘Heel Holland Bakt’

Op zondag 28 januari namen heel veel Heel Holland Bakt-fans plaats voor de televisie om te genieten van het elfde seizoen van het heerlijke bakprogramma. Maar direct viel er iets op: de teckel die Janny normaal gesproken altijd bij zich heeft, is nog niet in de tent verschenen. Het hondje van Janny heet Nhaan en is normaal gesproken een vast onderdeel van de set. Veel kijkers zijn dan ook bezorgd, want waar is Nhaan gebleven?

Waar is Nhaan?

Geen zorgen: er is niks aan de hand met Nhaan. Op hun website laat Heel Holland Bakt weten dat de hond gewoon thuis was tijdens de opnames. De reden? Ze moet minder snoepen. En dat kan natuurlijk niet als je in de tent omringd wordt door de heerlijkste baksels van de amateurbakkers.

De teckel is overigens niet voorgoed van de buis verdwenen: nog dit seizoen kunnen we haar bewonderen. Maar in welke aflevering Nhaan weer te zien zal zijn, is nog niet bekend.

‘Heel Holland Bakt’ iedere zondag op de buis

Het elfde seizoen van Heel Holland Bakt ging op zondag 28 januari van start. Iedere week is het weer tijd voor een nieuwe aflevering. Heb je er eentje gemist? Dan kun je die op NLZIET via NPO Plus direct terugkijken. De seizoensfinale valt op zondag 17 maart. Hieronder bekijk je al deze informatie in een overzichtelijk uitzendschema.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Zondag28 januari 202420:25 uur
2Zondag4 februari 202420:25 uur
3Zondag11 februari 202420:25 uur
4Zondag18 februari 202420:25 uur
5Zondag25 februari 202420:25 uur
6Zondag3 maart 202420:25 uur
7Zondag10 maart 202420:25 uur
8Zondag17 maart 202420:25 uur
Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.