Waar is de B&B van Henriette? | B&B Vol Liefde 2024

Na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap kunnen we ons weer gaan verheugen op aankomende zomer. Presentator Art Rooijakkers ging namelijk langs alle deelnemers van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde in 2024. Misschien ben je na het voorstelrondje nieuwsgierig geraakt naar de locaties van alle prachtige B&B’s. We weten dat we voor de B&B van Henriette naar het prachtige Italië moeten, maar waar bevindt het zich precies?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar is de B&B van Henriette?

Voor de B&B van Henriette moeten we naar Italië. Naar de plaats Cesarolo om precies te zijn. Op deze locatie vind je B&B Casa del Bosco. In totaal beschikt de B&B over drie kamers. Twee daarvan zijn vernoemd naar haar zoons Siebe en Clé. De B&B ligt vlakbij de stranden van Bibione en Lignano. We hebben de locatie voor je aangewezen op de kaart hieronder.

Hoeveel betaal je voor een overnachting in de B&B van Henriette?

Ben je nieuwsgierig naar deze locatie en denk je erover om zelf in de B&B van Henriette te verblijven? Dan ben je vast wel benieuwd naar hoeveel je per nacht kwijt bent. De prijzen kunnen mogelijk in het hoog-, midden- en laagseizoen verschillen en zijn afhankelijk van het type kamer.

In het hoogseizoen betaal je voor kamer Clé gemiddeld €85 per nacht. Voor de kamer Siebe betaal je hetzelfde bedrag. Echter is de kamer Tante Lien net iets goedkoper. Daar betaal je €80 euro per nacht voor. Reis je buiten het hoogseizoen? Dan kun je nog steeds rekenen op de eerder beschreven prijzen.

Wanneer verschijnt ‘B&B Vol Liefde’ op tv in 2024?

Goed nieuws, want we kunnen na de aflevering B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? op donderdag 11 juli 2024 snel genieten van het nieuwe seizoen. Op maandag 15 juli 2024 is het zover: dan verschijnt de eerste aflevering van B&B Vol Liefde op tv. Vanaf deze datum kun je iedere maandag tot en met donderdag om 20:30 uur op RTL 4 klaar zitten voor een nieuwe aflevering. En er is meer goed nieuws, want dit jaar kunnen we niet zeven maar negen weken genieten van het populaire programma.

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.