Waar is ‘Heel Holland Bakt’ opgenomen?

Heel Holland Bakt is weer terug op de buis. Een groep thuisbakkers is naar de tent verkast om de mooiste taarten en gebakjes te maken, die onder streng toeziend oog van Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven verorberd worden. Maar met de mooie beelden van de tent is de vraag misschien weleens in je opgekomen op welke locatie de opnames eigen plaatsvinden. In dit artikel beantwoorden we daarom de vraag: waar is Heel Holland Bakt opgenomen?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

In welke stad wordt ‘Heel Holland Bakt’ opgenomen?

Iedere zomer strijkt de welbekende tent van Heel Holland Bakt neer bij een prachtig kasteel. Eerst was dit Kasteel Broekhuizen, maar na vier seizoenen moest het programma noodgedwongen verkassen omdat dit omgebouwd werd tot een hotel. Vanaf seizoen 5 is de locatie die je ziet daarom Kasteel Maasbergen, in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Bezoeken wordt helaas lastig, want het kasteel is afgesloten voor publiek. Er vinden hier af en toe wel evenementen plaats in de paardensport, dus in dat geval kun je je wel vergapen aan het prachtige kasteel. Hieronder hebben we de locaties van het oude én nieuwe kasteel aangegeven op de kaart, Kasteel Broekhuizen links en Kasteel Maasbergen rechts.

Dit is het uitzendschema van het nieuwe seizoen van ‘Heel Holland Bakt’

Het elfde seizoen van Heel Holland Bakt ging op zondag 28 januari van start. Iedere week is het weer tijd voor een nieuwe aflevering. Heb je er eentje gemist? Dan kun je die op NLZIET via NPO Plus direct terugkijken. De seizoensfinale valt op zondag 17 maart. Hieronder bekijk je al deze informatie in een overzichtelijk uitzendschema.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Zondag28 januari 202420:25 uur
2Zondag4 februari 202420:25 uur
3Zondag11 februari 202420:25 uur
4Zondag18 februari 202420:25 uur
5Zondag25 februari 202420:25 uur
6Zondag3 maart 202420:25 uur
7Zondag10 maart 202420:25 uur
8Zondag17 maart 202420:25 uur

Meer informatie over het programma

Tien kandidaten strijden in Heel Holland Bakt om de titel ‘Beste Thuisbakker van Nederland’. Deze tien getalenteerde bakkers maken iedere uitzending hun beste bakcreaties onder het toeziend oog van de kritische jury, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

TitelHeel Holland Bakt
Jaar2013-
SoortSerie
Duur11 seizoenen
TaalNederlands
CategorieTv-competitie
PresentatorenAndré van Duin
JuryJanny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.