Waar kun je de film Waar Is Het Grote Boek Van Sinterklaas (2019) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over hoe je de Sinterklaasfilm Waar Is Het Grote Boek Van Sinterklaas online kijken kunt. De film uit 2019 die ook bekend staat als Sint: Waar Is Het Grote Boek behaalde tot dusver een 5.2 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Waar Is Het Grote Boek Van Sinterklaas uit 2019 online kijken?

Pathé Thuis: Deze titel is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

Daarnaast zijn er nog veel andere opties om de film online te bekijken of bestellen. Bekijk vooral even stuk voor stuk de mogelijkheden hieronder om de streaming optie met de beste prijs te vinden.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de film op Ziggo on Demand.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Google Play Store: Je kunt de film huren of kopen via de Google Play Store. Ga direct naar de film in de Google Play Store.

Prime Video Store: De Prime Video Store heeft deze titel tevens beschikbaar gesteld voor aanschaf. Ga direct naar de film in de Prime Store.

Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Verhaal van Waar is het Grote Boek van Sinterklaas? (2019)

Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen.

WAAR IS HET GROTE BOEK VAN SINTERKLAAS? (2019) • TRAILER FILM • De Club van Sinterklaas

Streaming informatie over de film

Jaar: 2019
Soort: Film
Categorie: Familie, Sinterklaas
IMDb: 5.2 uit 19 stemmen
Duur: 1 uur en 7 minuten
Regisseur: Armando de Boer
Schrijvers: Gerben Hetebrij, Martin Ruttenberg
Cast: Carlo Boszhard, Irene Moors, Wilbert Gieske
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.