Waar is ‘Gestrand op Honeymoon Island’ opgenomen?

Sinds kort kijk je op Videoland naar de nieuwe serie Gestrand op Honeymoon Island. Deze realityserie, die een combinatie is tussen Married at First Sight en Expeditie Robinson, neemt ons mee naar een onbewoond eiland, waar een aantal kersverse stellen de ultieme liefdestest moeten overleven. Maar op welke locatie is Gestrand op Honeymoon Island eigenlijk opgenomen?

Nieuwe realityserie ‘Gestrand op Honeymoon Island’

In Gestrand op Honeymoon Island volgen we vijf kersverse koppels die het ultieme liefdesavontuur aangaan. Net als in Married at First Sight kennen ze elkaar pas nét, maar zijn ze toch al in het huwelijksbootje gestapt. Het extra spelelement is dat ze deze keer op een onbewoond eiland worden gedropt en zichzelf moeten zien te redden. Lukt het ze om de liefde te laten slagen terwijl ze écht alleen elkaar hebben?

Op welke locatie is ‘Gestrand op Honeymoon Island’ opgenomen?

Voor de opnames van Gestrand op Honeymoon Island vertrokken de deelnemers naar de Filipijnen. De eilandengroep Palawan is het decor. Zoals je hebt kunnen zien in het programma, kenmerkt deze plek zich door zijn azuurblauwe water, witte stranden en ongerepte natuur. Omdat Palawan bestaat uit verschillende eilanden, is er voor ieder koppel een andere locatie gevonden. Op welke plekken ze zich precies bevonden, is niet bekendgemaakt.

Meer informatie over de serie

Tientallen singles namen deel aan een speeddate in Nederland. Hieruit zijn vijf koppels geselecteerd en afgereisd naar de Filipijnen. Zij zien elkaar weer terug op hun trouwceremonie en zullen daarna twee weken moeten overleven met alleen elkaar en de hoop op ware liefde. Na deze tijd nemen zij individueel een beslissing of zij met elkaar door willen.

Op zaterdag 1 juni ging de serie in première op Videoland. Iedere zaterdag volgt een nieuwe episode, en in totaal zullen er acht afleveringen verschijnen. Dit alles levert het volgende uitzendschema op:

AfleveringWeekdagDatum
1Zaterdag1 juni 2024
2Zaterdag1 juni 2024
3Zaterdag1 juni 2024
4Zaterdag8 juni 2024
5Zaterdag15 juni 2024
6Zaterdag22 juni 2024
7Zaterdag29 juni 2024
8Zaterdag6 juli 2024

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.