Waar is de B&B van Debbie? | B&B Vol Liefde

Geniet jij ook weer iedere werkdag van het splinternieuwe seizoen van B&B Vol Liefde? Misschien ben je dan ook wel nieuwsgierig naar de locaties van alle prachtige B&B’s. We weten dat we voor de B&B van Debbie naar het zonnige Spanje moeten, maar waar bevindt het zich precies? Wij zochten het voor je uit.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar is de B&B van Debbie?

Can Portell, de B&B van Debbie, is gelegen in het prachtige, zonnige Spanje. Om precies te zijn moet je ervoor naar het kleine plaatsje Sant Andreu del Terrì in Catalonië. We hebben de locatie voor je aangeduid op de kaart hieronder.

Op deze plek bevind je je vlakbij de Frans-Spaanse grens, op 30 km van de Costa Brava en tussen de grote steden Perpignan en Barcelona in. In de buurt vind je ook nog het Meer van Banyoles en de stad Girona.

Hoeveel betaal je voor een overnachting in de B&B van Debbie?

Ben je nieuwsgierig naar deze locatie en denk je erover om zelf in de B&B van de flamboyante Debbie te verblijven? Dan ben je vast wel benieuwd naar hoeveel je per nacht kwijt bent. De prijzen zijn in het hoog-, midden- en laagseizoen anders en verschillen tevens per kamer.

In het hoogseizoen ben je minimaal €115 per nacht kwijt en maximaal €275. In het middenseizoen liggen de bedragen tussen de €80 en de €165 per nacht. In het laagseizoen kun je geen caravan, woonwagen of stalkamer krijgen, maar ben je wel de laagste bedragen kwijt voor de andere kamers: dan verblijf je hier voor minimaal €90 en maximaal €115 per nacht.

‘B&B Vol Liefde’ is iedere werkdag te zien

Je bekijkt meer mooie beelden van de B&B van Debbie in het derde seizoen van B&B Vol Liefde, dat sinds maandag 10 juli iedere werkdag om 20:30 uur te zien is op RTL4. Zeven weken lang kunnen we genieten van het datingprogramma. Goed om te weten: de laatste afleveringen verschijnen op zaterdag 26 augustus om 20:00 uur en op zondag 27 augustus om 20:00 uur. Het laatste weekend van augustus staat dus volledig in het teken van B&B Vol Liefde. De aflevering van zondag is de reünie, waarin we zien hoe het nu gaat met de deelnemers. Dit wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers.

Je kunt de afleveringen ook terugkijken op streamingdiensten Videoland en NLZIET. Streamers lopen bovendien één week voor op tv-kijkers.

Eerste beelden van B&B Vol Liefde!

Synopsis: RTL

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.