Waar is ‘Costa!! de serie’ opgenomen?

Op donderdag 2 mei 2024 verscheen Costa!! de serie op Netflix. In de serie staat de toekomst van Club Costa opnieuw op losse schroeven en staan de proppers voor de taak om het tij te keren. Club Costa is gelegen op een zonnige locatie. Maar waar staat de populaire club uit de serie eigenlijk in het écht? Kortom: waar is Costa!! de serie opgenomen?

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Op deze locatie is ‘Costa!! de serie’ opgenomen

De serie draait wederom om Club Costa. Deze populaire club is te vinden in het zonnige Spanje. Hoewel de club in Salou staat, vonden de opnames plaats in Lloret de Mar. De makers hebben voor deze plaats gekozen, omdat hier een pand stond dat precies de uitstraling van de Costa had. De opnames binnen werden echter op een andere locatie opgenomen. Deze vonden plaats in Dieka in Markelo. Gewoon in Nederland dus. Deze plek is overigens ook de geboorteplaats van Johan Nijenhuis. De regisseur van de eerst Costa-film uit 2001 en bedenker van het populaire verhaal.

Verhaal van ‘Costa!! de serie’

In 2022 stortte Anna zich op haar vaders vervallen club, de Costa. Ze wilde hier weer dé place-to-be van maken en dit lukte wel. Er zijn nu alleen weer nieuwe problemen. De eigenaar van Club Costa en Anna’s vader, Thomas, kan het allemaal niet maar aan en heeft een burn-out. Hij besluit zich terug te trekken, maar dat betekent dat de nieuwe generatie de verantwoordelijkheid krijgt. Kunnen zij voorkomen dat de club voorgoed zijn deuren moet sluiten?

Net als de film werd ook deze serie geregisseerd door Jon Karthaus. Een aantal acteurs pakt hun welbekende rollen weer op: Lisa Zweerman, Oscar Aerts, Roeland Fernhout, Katja Schuurman en Sinan Eroglu. Daarnaast zijn er ook nieuwe gezichten te zien, want onder andere Bo Maerten en Annick Boer zullen hun opwachting maken. Abbey Hoes en Soy Kroon zijn er dus helaas niet bij.

Meer informatie over de serie

Tijdens een zomer vol muziek, feesten en romantiek stijgt de temperatuur in Club Costa: een nieuwe generatie proppers krijgt de touwtjes in handen om sluiting te voorkomen.

TitelCosta!! de serie
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieKomedie, Drama
RegisseurJon Karthaus
CastLisa Zweerman, Oscar Aerts, Bo Maerten, Joep Paddenburg, Jatou Sumbunu, Hamza Othman, Roeland Fernhout, Sinan Eroglu, Katja Schuurman, Annick Boer, Florence Vos Weeda

Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.