Waar is de B&B van Anja? | B&B Vol Liefde 2024

Na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap kunnen we ons weer gaan verheugen op aankomende zomer. Presentator Art Rooijakkers ging in deze uitzending namelijk langs alle deelnemers van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde in 2024. Misschien ben je na het voorstelrondje nieuwsgierig geraakt naar de locaties van alle prachtige B&B’s. We weten dat we voor de B&B van Anja naar Frankrijk moeten, maar waar bevindt het zich precies?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar is de B&B van Anja?

Ook dit seizoen liggen veel B&B’s in Frankrijk, waaronder het verblijf van Anja. Hiervoor moeten we naar het dorpje Biches, gelegen in Nievre. Op deze locatie vind je Le Mouton Perdu. Hier slaap je in een oude pastorie. Zo veel mogelijk oude elementen zijn intact gebleven. Daarnaast beschikt de B&B over een gesloten tuin en kun je genieten van alle streekproducten uit de moestuin van Anja. We hebben de locatie voor je aangewezen op de kaart hieronder.

Hoeveel betaal je voor een overnachting in de B&B van Anja?

Ben je nieuwsgierig naar deze locatie en denk je erover om zelf in de B&B van Anja te verblijven? Dan ben je vast wel benieuwd naar hoeveel je per nacht kwijt bent. De prijzen voor alle twee de gastenkamers zijn gelijk. Voor 2 personen betaal je €73 voor 1 nacht en €68 voor twee (of meer) nachten. Bij deze prijs zit tevens het ontbijt inbegrepen.

Wanneer verschijnt ‘B&B Vol Liefde’ op tv in 2024?

We snappen dat je na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap nog enthousiaster bent geworden over volgend seizoen. Maar wanneer verschijnt de eerste aflevering op tv? We moeten nog even geduld hebben, want pas in de zomer van 2024 kunnen we weer iedere werkdag genieten van alle B&B-eigenaren.

Eerste seizoen van ‘Winter Vol Liefde’

Maar voordat het zover is, verschijnt nog het eerste seizoen van Winter Vol Liefde op tv. De eerste aflevering is op maandag 18 december om 20:30 uur op RTL 4 verschenen. Deze keer geen zomerse taferelen, maar wegzwijmelen bij prachtige sneeuwgebieden. De singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen.

Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?


Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.