Waar is de B&B van Albert? | B&B Vol Liefde 2024

Na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap kunnen we ons weer gaan verheugen op aankomende zomer. Presentator Art Rooijakkers ging namelijk langs alle deelnemers van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde in 2024. Misschien ben je na het voorstelrondje nieuwsgierig geraakt naar de locaties van alle prachtige B&B’s. We weten dat we voor de B&B van Albert naar het altijd zonnige Spanje moeten, maar waar bevindt het zich precies?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar is de B&B van Albert?

Voor de B&B van Albert moeten we naar Spanje. Naar La Bisbal D’Emporda in de regio Catalonië om precies te zijn. Op deze locatie vind je Hotel Castell D’Emporda. Dit is allesbehalve een normale B&B, want het gigantische hotel heeft maar liefst 57 kamers, twee zwembaden en twee restaurants. Vanuit het Spaanse kasteel heb je prachtig uitzicht over het Catalaanse landschap.

Er komen overigens niet alleen gasten om te slapen. De plek is namelijk een populaire trouwlocatie. Ook ligt de B&B slechts 15 kilometer van de strand van de Costa Brava en ligt de luchthaven op 40 minuten rijden van je vandaan. We hebben de locatie voor je aangewezen op de kaart hieronder.

Hoeveel betaal je voor een overnachting in de B&B van Albert?

Ben je nieuwsgierig naar deze locatie en denk je erover om zelf in het Spaanse kasteel van Albert te verblijven? Dan ben je vast wel benieuwd naar hoeveel je per nacht kwijt bent. De prijzen zijn in het hoog-, midden- en laagseizoen anders en verschillen tevens per kamer. Omdat de B&B van Albert maar liefst beschikt over 57 kamers, geven we je de prijzen van een aantal kamertypes.

In het hoogseizoen betaal je voor een standaard tweepersoonskamer ongeveer €263 per nacht. Voor de Dali kamer met uitzicht op de tuin en bergen ben je gemiddeld €293 per nacht kwijt. Dezelfde prijs geldt ook voor de tuinkamer met balkon. Voor de kasteelkamer betaal je vervolgens €329 en de duurste suite kost je €339. Reis je buiten het hoogseizoen? Dan ben je voor de standaardkamer zo’n €217 kwijt per nacht.

Wanneer verschijnt ‘B&B Vol Liefde’ op tv in 2024?

We snappen dat je na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap nog enthousiaster bent geworden over volgend seizoen. Maar wanneer verschijnt de eerste aflevering in 2024 op tv? We moeten nog even geduld hebben, want in de zomer van 2024 kunnen we weer iedere werkdag genieten van alle B&B-eigenaren.

Eerste seizoen van ‘Winter Vol Liefde’

Maar voordat het zover is, verschijnt nog het eerste seizoen van Winter Vol Liefde op tv. De eerste aflevering is op maandag 18 december om 20:30 uur op RTL 4 verschenen. Deze keer geen zomerse taferelen, maar wegzwijmelen bij prachtige sneeuwgebieden. De singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?


Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.