Hoe laat en waar kun je ‘VTBL’ online en op tv kijken?

De geruchtenmolen kan worden gestopt, want RTL keert inderdaad terug met een eigen voetbaltalkshow. In de oude bekende serie VTBL zullen Frank Evenblij en Simon Zijlemansweer op de Nederlandse televisie te zien zijn. Je kunt de afleveringen vanaf maandag 8 augustus 2022 elke maandag en vrijdag om 20:30 uur op tv bij RTL 7 zien en vervolgens online (terug)kijken op Videoland en NLZIET. In dit artikel vind je alle informatie over waar en hoe laat nieuwe afleveringen te zien zullen zijn.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoe laat en waar komen nieuwe afleveringen van VTBL op tv?

De mannen van VTBL keerden in augustus dit jaar terug met het splinternieuwe programma onder de oude bekende naam. Vanaf de 8e van de maand kun je op de Nederlandse tv dan ook niet alleen meer genieten van Veronica Offside en Vandaag Inside, maar ook van VTBL met Frank Evenblij en Simon Zijleveld als presentatoren. De vaste analisten dit zullen rouleren in de opstelling zijn Aad de Mos, Jan Boskamp, Ron Vlaar, Hedwiges Maduro, Theo Janssen en Anouk Hoogendijk. Daarnaast zullen er ook wisselende gasten aan tafel aanschuiven.

Hoe laat komt VTBL op televisie? Op tv wordt elke werkdag van 20:30 uur tot 22:00 uur op RTL 7 een nieuwe aflevering uitgezonden. Hieronder bekijk je oude beelden van de talkshow met de legendarische Lohan Cruijff die op iconische wijze ‘de ruit’ uitlegt.

Hoe laat komen de afleveringen van VTBL op NLZIET en Videoland?

Hierboven zie je dat de afleveringen van VTBL elke maandag en vrijdag om 20:30 uur via RTL 7 op de televisie te zien zullen zijn. Op dat moment kan door live tv hier op NLZIET naar de uitzending worden gekeken op deze streamingdienst. Daarna kun je de aflevering ook terugkijken. Een lidmaatschap op dit video on demand-platform kun je 14 dagen gratis uitproberen.

Beide mogelijkheden om live en terug te kijken worden daarnaast ook aangeboden door Videoland, de eigen streamingdienst van RTL.

VTBL op Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten

VTBL is een serie van RTL die wordt uitgezonden op RTL 7. Daardoor zal hij op NLZIET en bij Videoland te zien zijn. Netflix, HBO Max, Viaplay, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten in Nederland hebben de uitzendrechten hiervan niet in handen, dus op hun videodiensten kunnen de afleveringen niet gestreamd worden.

✅ NLZIETGa direct naar VTBL op NLZIET. Bij deze streamingdienst zijn de afleveringen live en terug te kijken. Een abonnement kun je momenteel 14 dagen gratis uitproberen.
✅ VideolandBij Videoland kun je dit programma ook kijken, omdat het de streamingdienst van RTL is.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon’s streamingdienst Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxBij HBO Max kun je niet naar VTBL kijken op dit moment.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ VideolandBij Videoland kun je dit programma helaas niet kijken.
⛔️ ViaplayDe nieuwe videodienst Viaplay heeft in haar aanbod niet deze talkshow opgenomen.

Hier gaat de talkshow met Frank Evenblij en Simon Zijlemansweer over

De nieuwe voetbaltalkshow VTBL versterkt het uitzendschema van RTL 7 vanaf maandag 8 augustus. Dit is direct na de start van de competitie in Nederland. Vanaf dat moment zal het programma tweemaal per week te zien zijn. Online is het merk de afgelopen jaren blijven bestaan en ook de talkshow zelf heeft nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt. Naast beelden van de ‘UEFA Champions League’ is het dit seizoen ook mogelijk om gebruik te maken van beelden uit bijvoorbeeld de Eredivisie.


Synopsis: RTL