FC Twente Vrouwen – PSV Vrouwen: live kijken op tv en online | 18 mei 2023 | Finale van de KNVB Beker

Twee clubs uit de Vrouwen Eredivisie strijden vandaag in de finale van de KNVB Beker om deze felbegeerde nationale prijs, nu de vrouwen van Ajax uit Amsterdam al met zekerheid al landskampioen in de competitie te bestempelen zijn. Benieuwd wanneer en waar je FC Twente Vrouwen – PSV Vrouwen kunt kijken? Deze partij wordt gespeeld op donderdag 18 mei 2023 om 16:00 uur in het neutrale Bingoal Stadion van ADO Den Haag. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Vrouwen Twente – PSV online kijken: live stream op donderdag 18 mei 2023 om 16:00 uur

Het is inmiddels alweer tijd voor de finale van de KNVB Beker voor dames, waarin twee ploegen uit de Azerion Vrouwen Eredivisie tegenover elkaar staan. De uitzendingen worden dit seizoen weer door ESPN verzorgd. De match tussen het team uit Enschede en de tegenstanders uit Eindhoven wordt donderdag om 16:00 uur op tv uitgezonden door ESPN 1. De meeste kanalen van deze sportzender zijn doorgaans betaald bij providers, maar via Canal Digitaal kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week omdat alle vier de kanalen standaard in elk pakket zitten. Je kijkt dan live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer. Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

ESPN➡️ Ga meteen naar FC Twente Vrouwen – PSV Vrouwen via ESPN 1 bij Canal Digitaal. De TV App maakt het mogelijk om geen moment van de Vrouwen KNVB Beker en Eredivisie te missen, omdat je hier ESPN Compleet zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen elk basispakket. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week.
ZiggoJe vindt hier standaard één gratis zender met een selectie van wedstrijden en programma’s. Voor extra kanalen kun je ESPN Compleet erbij aanschaffen. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting. 👉 Bekijk nu ESPN bij Ziggo.
KPNOok bij deze provider krijg je één gratis zender, maar heb je voor de extra drie kanalen het totale pakket ESPN Compleet nodig. Nu met tot €12,50 combinatiekorting per maand. 👉 Bekijk nu ESPN bij KPN.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League– en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de Vrouwen KNVB Beker er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Vrouwen KNVB Beker worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
PSV Vrouwen blikt vooruit op de TOTO KNVB Bekerfinale 💭

Opstellingen van FC Twente Vrouwen en PSV Vrouwen tijdens deze finale van de KNVB Beker

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze finale van de KNVB Beker voor dames. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Twente vs. PSV staat donderdag om 16:00 uur op de planning, dus we verwachten rond 3 uur ‘s middags te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling FC Twente Vrouwen: nog niet bekend

🔵 Opstelling PSV Vrouwen: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd tussen dames van Twente vs. PSV

Heb je de partij afgelopen donderdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Twente – PSV terecht bij ESPN. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tussen de teams uit Gelderland en Noord-Brabant tot 7 dagen terug te kijken, zoals hier bij Canal Digitaal uitgelegd wordt. Zoals we in het overzicht bovenaan dit artikel uitlegden, krijg je bij deze providers tevens ESPN standaard zonder aanvullende kosten binnen elk pakket.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Twente PSV Vrouwen KNVB Beker wedstrijd donderdag 18 mei 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Vrouwen KNVB Beker in 2023 op tv en online kijken met een live stream

Alle uitzendingen van de Vrouwen KNVB Beker volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.


  • Hoe laat is de kampioenswedstrijd tussen FC Twente Vrouwen – PSV Vrouwen vandaag (donderdag 18 mei 2023)?

    De aftrap van deze finale in de Vrouwen KNVB Beker is in de middag om 16:00 uur in het Bingoal Stadion van ADO Den Haag.

  • Via welke zender op tv wordt Twente vs. PSV bij de dames vanmiddag uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op de tv-zender ESPN 1. Hierdoor kun je via je televisie bij je provider en online naar de partij tussen de teams kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.