Sciencefictionfilm ‘Voyagers’ (2021) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de sci-fi film Voyagers uit 2021 geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. Voyagers is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay of Videoland, maar wel op Amazon Prime Video.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Voyagers (2021) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was de sci-fi film Ex Machina nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 23 van 2022 is Voyagers de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Neil Burger en heeft in de cast sterren als Tye Sheridan, Lily-Rose Depp, Fionn Whitehead en Colin Farrell. Deze week is Voyagers maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 13 juni 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘Voyagers’ (film, 2021)

In de nabije toekomst worden 30 jongeren onder leiding van dr. Richard (Colin Farrell) de ruimte in gestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Wanneer Christopher (Tye Sheridan) en Zack (Fionn Whitehead) ontdekken dat ze worden gedrogeerd, roepen ze op tot rebellie. Wanneer dr. Richard op mysterieuze wijze komt te overlijden, ontstaat er totale chaos. De bemanning verandert in een losgeslagen groep jongeren; niet wetende of de dreiging waarmee ze worden geconfronteerd zich binnen of buiten het ruimteschip bevindt.

TitelVoyagers
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 48 minuten
CategorieSci-Fi, Avontuur, Thriller
IMDb5,4 uit 20.000 stemmen
RegisseurNeil Burger
CastTye Sheridan, Lily-Rose Depp, Fionn Whitehead, Colin Farrell

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film Voyagers uit 2021, die normaal gesproken tegen een huurprijs van €2,99 (HD) / €2,99 (SD) op de streamingdienst te zien is en te koop is voor €5,99 (HD) / €5,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: The Searchers