Spannende ruimtefilm ‘Voyagers’ is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video

Opnieuw heeft Amazon Prime Video een absolute toptitel binnen weten te halen om in première te gaan op de streamingdienst in plaats van in de bioscoop. Nadat eerder voor The Marksman met Liam Neeson een vergelijkbaar pad werd gekozen is het nu de beurt aan Voyagers met topacteurs als Lily-Rose Depp, Tye Sheridan, Fionn Whitehead, Colin Farrell en Lou Llobell. Vanaf donderdag 17 juni 2021 is de sciencefictionfilm bij Prime Video te zien.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Voyagers (film, 2021) op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Prime Video in juni 2021 werden door Amazon al een aantal heerlijke titels bekendgemaakt. Zo verschijnen deze maand seizoen 7 van Bosch, seizoen 1 van Clarkson’s Farm, alle 7 seizoenen van The Vampire Diaries, La Leyenda de Serio Ramos, La La Land, Trolls World Tour en nog veel meer films en series online. Ook de sciencefictionfilm Voyagers voegt zich bij deze reeks. De gloednieuwe film zal niet in de bioscoop verschijnen, maar exclusief in première gaan bij Amazon’s streamingdienst Prime Video.

‘Voyagers’ is de nieuwe film van ‘Divergent’-regisseur Neil Burger. In de film wordt Colin Farrell (‘In Bruges’, ‘The Lobster’) bijgestaan door jonge talenten Lily-Rose Depp (‘Tusk’), Tye Sheridan (‘Ready Player One’) en Fionn Whitehead (‘Dunkirk’).

Verhaal

In de nabije toekomst worden 30 jongeren onder leiding van dr. Richard (Colin Farrell) de ruimte in gestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Wanneer Christopher (Tye Sheridan) en Zack (Fionn Whitehead) ontdekken dat ze worden gedrogeerd, roepen ze op tot rebellie. Wanneer dr. Richard op mysterieuze wijze komt te overlijden, ontstaat er totale chaos. De bemanning verandert in een losgeslagen groep jongeren; niet wetende of de dreiging waarmee ze worden geconfronteerd zich binnen of buiten het ruimteschip bevindt.

Trailer


Details van de film

Titel: Voyagers
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Sci-Fi, Thriller
Duur: 1 uur en 48 minuten
Budget: $20,000,000
Regisseur: Neil Burger
Cast: Lily-Rose Depp, Tye Sheridan, Fionn Whitehead, Colin Farrell, Lou Llobell
IMDb: 5.4 uit 8.000 stemmen

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over Voyagers op Amazon Prime Video