Voorspelling: Wales vs. Iran | WK Voetbal 2022

Twee teams staan vandaag klaar voor hun tweede partij in Groep B op het wereldkampioenschap in Qatar. Benieuwd wat de voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Wales – Iran’ is? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google en analisten verwachten van de match vanochtend op vrijdag 25 november 2022 om 11:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Wales – Iran op vrijdag 25 november 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de voorspellingen van bookmakers vaak gebruikt om een inschatting te maken van de kansen van beide partijen in een sportwedstrijd. Deze bedrijven gebruiken namelijk een brede selectie van datamodellen om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnlijkheid van elke uitslag. Op het moment van schrijven krijg je op de wedstrijdpagina van BetCity 2.15x je inzet als Wales wint, 3.15x als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en 4.00x als Iran er met de winst vandoor gaat. Dit vertaalt in geschatte kansen van afgerond 47% (winst voor Wales), 32% (gelijkspel) en 25% (winst voor Iran). Deze quoteringen in de strijd tussen Wales vs. Iran zijn onderhevig aan live wijzigingen.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En wat is dan de meest waarschijnlijke uitslag volgens het wedkantoor? Hoe groter de kans wordt geacht dat de wedstrijd resulteert in een specifieke einduitslag, hoe minder je ervoor uitgekeerd krijgt. Momenteel betaalt ondanks de verwachte winst van Wales een gelijkspel van 1-1 het minst uit (6.00x, dus afgerond 17% kans), waarna 1-0 winst voor Wales (6.10x), 0-0 gelijkspel (7.00x) en 2-0 (8.50x) volgen. Zowel 0-1 als 0-2 winst voor Iran worden met quoteringen van respectievelijk 9.00x en 18.00 relatief iets onwaarschijnlijker geacht. Ook deze kansen kunnen nog veranderen.

→ Soortgelijke voorspellingen over andere WK-wedstrijden dan WAL – IRN vandaag vind je voor Qatar – Senegal (om 14:00 uur), Nederland – Ecuador (om 17:00 uur) en Engeland – Verenigde Staten (om 20:00 uur) 🏟️

Ook Google doet een voorspelling en geeft aan: 46% winkans voor Wales tegen Iran

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Wales op het moment van schrijven 46% kans op winst hebben tegen Iran. Daarentegen wordt een waarschijnlijkheid van 30% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor Iran een kans van 24% gegeven wordt. Ook deze percentages schommelen constant, dus ze kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog veranderen.

🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 WalesGelijkspel🇮🇷 Iran
46%30%24%

YouTube-video’s met voorspellingen voor Groep B van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analisten waarin wordt besproken wat de verwachte uitslag van de WK-poules is. In de onderstaande video wordt in blokken gesproken door Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven en Matthijs Vegter wat ze verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. Groep B met Engeland, Iran, Verenigde Staten en Wales wordt vanaf 19:35 tot 26:25 doorgenomen.

🏆 WK 2022 VOORSPELLEN met BAS & SULEY

Daarnaast heeft de geverifieerde YouTuber Zealand, een kanaal met ruim 228 duizend volgers en 44 miljoen views, voorafgaand aan het wereldkampioenschap elk team uitgebreid besproken in video’s van ongeveer 10 minuten per stuk. Hieronder vind je de video’s waarin hij in het Engels zijn eigen prediction deelt over de de kansen van de nationale ploegen. In de onderstaande twee video’s heeft hij het over de ploegen uit Wales (links) en Iran (rechts).

World Cup Preview: FIRST WORLD CUP IN 64 YEARS
World Cup Preview: Group B's Mystery Team

Veelgestelde vragen

  • Wie wint Wales – Iran volgens de voorspelling van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwacht onze geraadpleegde bookmaker met zijn odds in de WK-voorspelling dat Wales afgerond 47% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 32% en voor winst van Iran op 25% uitkomen.

  • Wat voor uitslag voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Wales vs. Iran op vrijdag 25 november 2022 om 11:00 uur?

    De laagste quoteringen, en dus de hoogste kansberekeningen, wordt verbonden aan een gelijkspel van 1-1 en een winst van 1-0 voor Wales. Hierop wordt een afgeronde kans van respectievelijk 17% en 16% geplakt.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.