Voorspelling: Uruguay vs. Zuid-Korea | WK Voetbal 2022

Twee teams staan morgenmiddag klaar voor de eigen allereerste partij in Groep H op het wereldkampioenschap in Qatar. Benieuwd wat de voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Uruguay – Zuid-Korea’ is? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google en analisten verwachten van de match vanmiddag—donderdag 24 november 2022 om 14:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Uruguay – Zuid-Korea op donderdag 24 november 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de voorspellingen van bookmakers vaak gebruikt om een inschatting te maken van de kansen van beide partijen in een sportwedstrijd. Deze bedrijven gebruiken namelijk een brede selectie van datamodellen om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnlijkheid van elke uitslag. Op het moment van schrijven krijg je op de wedstrijdpagina van BetCity 1.75x je inzet als Uruguay wint, 3.55x als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en 5.40x als Zuid-Korea er met de winst vandoor gaat. Dit vertaalt in geschatte kansen van afgerond 57% (winst voor Uruguay), 28% (gelijkspel) en 19% (winst voor Zuid-Korea). Deze quoteringen in de strijd tussen Uruguay vs. Zuid-Korea zijn onderhevig aan live wijzigingen.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En wat is dan de meest waarschijnlijke uitslag volgens het wedkantoor? Hoe groter de kans wordt geacht dat de wedstrijd resulteert in een specifieke einduitslag, hoe minder je ervoor uitgekeerd krijgt. Momenteel betaalt een winst van 1-0 voor Uruguay het minst uit (5.60x, dus afgerond 18% kans), waarna 1-1 gelijkspel (6.75x), 2-0 winst (7.00x) en 0-0 gelijkspel (8.00x) volgen. Zowel 0-1 als 0-2 winst voor Zuid-Korea worden met quoteringen van respectievelijk 11.50x en 26.00 relatief een stuk onwaarschijnlijker geacht. Ook deze kansen kunnen nog veranderen.

→ Soortgelijke voorspellingen over andere WK-wedstrijden vandaag vind je voor Zwitserland – Kameroen (om 11:00 uur), Portugal – Ghana (om 17:00 uur) en Brazilië – Servië (om 20:00 uur) 🏟️

Ook Google doet een voorspelling en geeft aan: 54% winkans voor Uruguay tegen Zuid-Korea

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Uruguay op het moment van schrijven 54% kans op winst hebben tegen Zuid-Korea. Daarentegen wordt een waarschijnlijkheid van 27% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor Zuid-Korea een kans van 19% gegeven wordt. Ook deze percentages schommelen constant, dus ze kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog veranderen.

🇺🇾 UruguayGelijkspel🇰🇷 Zuid-Korea
54%27%19%

YouTube-video’s met voorspellingen voor Groep H van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analisten waarin wordt besproken wat de verwachte uitslag van de WK-poules is. In de onderstaande video wordt in blokken gesproken door Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven en Matthijs Vegter wat ze verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. Groep H met Portugal, Ghana, Uruguay en Zuid-Korea wordt vanaf 1:00:16 tot 1:08:44 doorgenomen.

🏆 WK 2022 VOORSPELLEN met BAS & SULEY

Daarnaast heeft de geverifieerde YouTuber Zealand, een kanaal met ruim 228 duizend volgers en 44 miljoen views, voorafgaand aan het wereldkampioenschap elk team uitgebreid besproken in video’s van ongeveer 10 minuten per stuk. Hieronder vind je de video’s waarin hij in het Engels zijn eigen prediction deelt over de de kansen van de nationale ploegen. In de onderstaande twee video’s heeft hij het over de ploegen uit Uruguay (links) en Zuid-Korea (rechts).

World Cup Preview: Uruguay's Last Dance
World Cup Preview: Now or Never South Korea

Veelgestelde vragen

  • Wie wint Uruguay – Zuid-Korea volgens de voorspelling van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwacht onze geraadpleegde bookmaker in de WK-voorspelling dat Uruguay afgerond 57% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 28% en voor winst van Zuid-Korea op 19% uitkomen.

  • Wat voor uitslag voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Uruguay vs. Zuid-Korea op donderdag 24 november 2022 om 14:00 uur?

    De laagste quotering, en dus de hoogste kansberekening, wordt verbonden aan een winst van 1-0 voor Uruguay. Hierop wordt een afgeronde kans van 18% geplakt.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.