Voorspelling: Tunesië vs. Australië | WK Voetbal 2022

Twee teams staan morgenochtend klaar voor hun tweede partij in Groep D op het wereldkampioenschap in Qatar. Benieuwd wat de voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Tunesië – Australië’ is? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google en analisten verwachten van de match op zaterdag 26 november 2022 om 11:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Tunesië – Australië op zaterdag 26 november 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de voorspellingen van bookmakers vaak gebruikt om een inschatting te maken van de kansen van beide partijen in een sportwedstrijd. Deze bedrijven gebruiken namelijk een brede selectie van datamodellen om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnlijkheid van elke uitslag. Op het moment van schrijven krijg je op de wedstrijdpagina van BetCity 2.14x je inzet als Tunesië wint, 3.35x als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en 3.70x als Australië er met de winst vandoor gaat. Dit vertaalt in geschatte kansen van afgerond 47% (winst voor Tunesië), 30% (gelijkspel) en 27% (winst voor Australië). Deze quoteringen in de strijd tussen Tunesië vs. Australië zijn onderhevig aan live wijzigingen.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En wat is dan de meest waarschijnlijke uitslag volgens het wedkantoor? Hoe groter de kans wordt geacht dat de wedstrijd resulteert in een specifieke einduitslag, hoe minder je ervoor uitgekeerd krijgt. Momenteel betaalt ondanks de verwachte winst van Tunesië een gelijkspel van 1-1 het minst uit (6.10x, dus afgerond 16% kans), waarna 1-0 winst voor Tunesië (6.50x), 0-0 gelijkspel (8.00x) en 2-0 (9.00x) volgen. Ook 0-1 winst voor Australië wordt met een quotering van 9.00x uitbetaald, maar voor 0-2 gaan de odds omhoog naar 18.00x. Ook deze kansen kunnen nog veranderen.

Ook Google doet een voorspelling en geeft aan: 45% winkans voor Tunesië tegen Australië

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Tunesië op het moment van schrijven 45% kans op winst hebben tegen Australië. Daarentegen wordt een waarschijnlijkheid van 29% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor Australië een kans van 26% gegeven wordt. Ook deze percentages schommelen constant, dus ze kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog veranderen.

🇹🇳 TunesiëGelijkspel🇦🇺 Australië
45%29%26%

YouTube-video’s met voorspellingen voor Groep D van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analisten waarin wordt besproken wat de verwachte uitslag van de WK-poules is. In de onderstaande video wordt in blokken gesproken door Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven en Matthijs Vegter wat ze verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. Groep D met Frankrijk, Denemarken, Tunesië en Australië wordt vanaf 34:53 tot 44:08 doorgenomen.

🏆 WK 2022 VOORSPELLEN met BAS & SULEY

Daarnaast heeft de geverifieerde YouTuber Zealand, een kanaal met ruim 228 duizend volgers en 44 miljoen views, voorafgaand aan het wereldkampioenschap elk team uitgebreid besproken in video’s van ongeveer 10 minuten per stuk. Hieronder vind je de video’s waarin hij in het Engels zijn eigen prediction deelt over de de kansen van de nationale ploegen. In de onderstaande twee video’s heeft hij het over de ploegen uit Tunesië (links) en Australië (rechts).

World Cup Preview: Africa's Most Consistent Team
World Cup Preview: Australia's Historic Run

Veelgestelde vragen

  • Wie wint Tunesië – Australië volgens de voorspelling van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwacht onze geraadpleegde bookmaker met zijn odds in de WK-voorspelling dat Tunesië afgerond 47% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 30% en voor winst van Australië op 27% uitkomen.

  • Wat voor uitslag voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Tunesië vs. Australië op zaterdag 26 november 2022 om 11:00 uur?

    De laagste quoteringen, en dus de hoogste kansberekeningen, wordt verbonden aan een gelijkspel van 1-1 en een winst van 1-0 voor Tunesië. Hierop wordt een afgeronde kans van respectievelijk 16% en 15% geplakt.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.