Voorspelling: Qatar vs. Senegal | WK Voetbal 2022

Twee teams staan te trappelen voor hun tweede partij in Groep A op het wereldkampioenschap, waaronder het gastland dat de eerste thuiswedstrijd verloor. Benieuwd wat de voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Qatar – Senegal’ is? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google en analisten verwachten van de match die over een kwartier start: op vrijdag 25 november 2022 om 14:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Qatar – Senegal op vrijdag 25 november 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de voorspellingen van bookmakers vaak gebruikt om een inschatting te maken van de kansen van beide partijen in een sportwedstrijd. Deze bedrijven gebruiken namelijk een brede selectie van datamodellen om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnlijkheid van elke uitslag. Op het moment van schrijven krijg je op de wedstrijdpagina van BetCity 1.66x je inzet als Senegal wint, 3.75x als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en 6.10x als Qatar er met de winst vandoor gaat. Dit vertaalt in geschatte kansen van afgerond 60% (winst voor Senegal), 27% (gelijkspel) en 16% (winst voor Qatar). Deze quoteringen in de strijd tussen Qatar vs. Senegal zijn onderhevig aan live wijzigingen.

Een belangrijke factor in het duel tussen Qatar en Senegal is het gegeven dat het thuisland zich nog nooit op eigen kracht heeft weten te plaatsen voor het wereldkampioenschap. Ze zijn dit jaar enkel aanwezig omdat ze het toernooi als gastland organiseren. De ploeg uit Senegal heeft echter ook last van een flinke aderlating, want zij missen Sadio Mané—de sterspeler die kort geleden een blessure aan het onderbeen opliep in een wedstrijd met zijn club Werder Bremen en dus niet mee kan strijden tijdens het WK.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Maar wat is eigenlijk de verwachte uitslag volgens het eerdergenoemde wedkantoor? Hoe groter de kans wordt geacht dat de wedstrijd resulteert in een specifieke einduitslag, hoe minder je ervoor uitgekeerd krijgt. Momenteel betaalt door de verwachte winst van Senegal een eindstand van 0-1 het minst uit (5.50x, dus afgerond 18% kans), waarna 0-2 (6.50x), 1-1 gelijkspel (7.00x) en 0-0 gelijkspel (8.50x) volgen. Zowel 1-0 als 2-0 winst voor Qatar worden met quoteringen van respectievelijk 12.50x en 31.00x relatief aanzienlijk onwaarschijnlijker geacht. Ook deze kansen kunnen nog veranderen.

→ Soortgelijke voorspellingen over andere WK-wedstrijden dan QAT – SEN vandaag vind je voor Wales – Iran (om 11:00 uur), Nederland – Ecuador (om 17:00 uur) en Engeland – Verenigde Staten (om 20:00 uur) 🏟️

Ook Google doet een voorspelling en geeft aan: 58% winkans voor Senegal tegen Qatar

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Senegal op het moment van schrijven 58% kans op winst hebben tegen Qatar. Daarentegen wordt een waarschijnlijkheid van 25% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor Qatar een kans van 17% gegeven wordt. Ook deze percentages schommelen constant, dus ze kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog veranderen.

🇶🇦 QatarGelijkspel🇸🇳 Senegal
17%25%58%

YouTube-video’s met voorspellingen voor Groep A van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analisten waarin wordt besproken wat de verwachte uitslag van de WK-poules is. In de onderstaande video wordt in blokken gesproken door Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven en Matthijs Vegter wat ze verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. Groep A met Qatar, Ecuador, Nederland en Senegal wordt vanaf 04:44 tot 19:35 doorgenomen.

🏆 WK 2022 VOORSPELLEN met BAS & SULEY

Daarnaast heeft de geverifieerde YouTuber Zealand, een kanaal met ruim 228 duizend volgers en 44 miljoen views, voorafgaand aan het wereldkampioenschap elk team uitgebreid besproken in video’s van ongeveer 10 minuten per stuk. Hieronder vind je de video’s waarin hij in het Engels zijn eigen prediction deelt over de de kansen van de nationale ploegen. In de onderstaande twee video’s heeft hij het over de algemene verwachtingen over het WK (links) en de ploeg uit Senegal (rechts).

We Preview EVERY World Cup Team
World Cup Preview: Africa’s Best Chance

Veelgestelde vragen

  • Wie wint Qatar – Senegal volgens de voorspelling van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwacht onze geraadpleegde bookmaker met zijn odds in de WK-voorspelling dat Senegal afgerond 60% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 27% en voor winst van Qatar op 16% uitkomen.

  • Wat voor uitslag voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Qatar vs. Senegal op vrijdag 25 november 2022 om 14:00 uur?

    De laagste quoteringen, en dus de hoogste kansberekeningen, wordt verbonden aan een winst van 0-1 voor Senegal. Hierop wordt een afgeronde kans van 18% geplakt.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.