Voorspelling: Polen vs. Saoedi-Arabië | WK Voetbal 2022

Twee teams staan morgenmiddag klaar voor hun tweede partij in Groep C op het wereldkampioenschap in Qatar, waaronder de Midden-Oosterse ploeg die vorige week zo ontzettend wist te stunten door winst tegen Argentinië met Lionel Messi. Benieuwd wat de voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Polen – Saoedi-Arabië’ is? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google en analisten verwachten van de match op zaterdag 26 november 2022 om 14:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Polen – Saoedi-Arabië op zaterdag 26 november 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de voorspellingen van bookmakers vaak gebruikt om een inschatting te maken van de kansen van beide partijen in een sportwedstrijd. Deze bedrijven gebruiken namelijk een brede selectie van datamodellen om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnlijkheid van elke uitslag. Op het moment van schrijven krijg je op de wedstrijdpagina van BetCity 1.80x je inzet als Polen wint, 3.55x als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en 5.00x als Saoedi-Arabië er met de winst vandoor gaat. Dit vertaalt in geschatte kansen van afgerond 56% (winst voor Polen), 28% (gelijkspel) en 20% (winst voor Saoedi-Arabië). Deze quoteringen in de strijd tussen Polen vs. Saoedi-Arabië zijn onderhevig aan live wijzigingen.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En wat is dan de meest waarschijnlijke uitslag volgens het wedkantoor? Hoe groter de kans wordt geacht dat de wedstrijd resulteert in een specifieke einduitslag, hoe minder je ervoor uitgekeerd krijgt. Momenteel betaalt winst van Polen met 1-0 het minst uit (6.25x, dus afgerond 16% kans), waarna 1-1 gelijkspel (6.50x), 2-0 (7.50x) en 0-0 (9.00x) volgen. Zowel 0-1 als 0-2 winst voor Saoedi-Arabië wordt met een quotering van respectievelijk 11.50x en 25.00x relatief een stuk onwaarschijnlijker geacht. Ook deze kansen kunnen nog veranderen.

Ook Google doet een voorspelling en geeft aan: 54% winkans voor Polen tegen Saoedi-Arabië

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Polen in de wedstrijd POL – SAU op het moment van schrijven 54% kans op winst hebben tegen Saoedi-Arabië. Daarentegen wordt een waarschijnlijkheid van 26% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor Saoedi-Arabië een kans van 20% gegeven wordt. Ook deze percentages schommelen constant, dus ze kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog veranderen.

🇵🇱 PolenGelijkspel🇸🇦 Saoedi-Arabië
54%26%20%

YouTube-video’s met voorspellingen voor Groep C van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analisten waarin wordt besproken wat de verwachte uitslag van de WK-poules is. In de onderstaande video wordt in blokken gesproken door Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven en Matthijs Vegter wat ze verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. Groep C met Argentinië, Saoedi-Arabië, Mexico en Polen wordt vanaf 26:25 tot 34:53 doorgenomen.

🏆 WK 2022 VOORSPELLEN met BAS & SULEY

Daarnaast heeft de geverifieerde YouTuber Zealand, een kanaal met ruim 228 duizend volgers en 44 miljoen views, voorafgaand aan het wereldkampioenschap elk team uitgebreid besproken in video’s van ongeveer 10 minuten per stuk. Hieronder vind je de video’s waarin hij in het Engels zijn eigen prediction deelt over de de kansen van de nationale ploegen. In de onderstaande twee video’s heeft hij het over de ploegen uit Polen (links) en Saoedi-Arabië (rechts).

World Cup Preview: Poland's Last Chance
World Cup Preview: Good Luck Saudi Arabia

Veelgestelde vragen

  • Wie wint Polen – Saoedi-Arabië volgens de voorspelling van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwacht onze geraadpleegde bookmaker met zijn odds in de WK-voorspelling dat Polen afgerond 56% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 28% en voor winst van Saoedi-Arabië op 20% uitkomen.

  • Wat voor uitslag voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Polen vs. Saoedi-Arabië op zaterdag 26 november 2022 om 14:00 uur?

    De laagste quoteringen, en dus de hoogste kansberekeningen, wordt verbonden aan een winst van 1-0 voor Polen. Hierop wordt een afgeronde kans van 16% geplakt.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.